2777
2789
عنوان

سرم داره سوت می‌کشه

122 بازدید | 15 پست

یکی از دختر های فامیلمون

۱۷ سالشه

یه مدرسه خوب درس میخونه

خوشگلم هست

یکی از فامیل های پدرش

تو شرکت مایکروسافت کار می‌کنه پسره

برنامه نویس هست 

تو آلمان و ایتالیا و ترکیه نمایندگی داره

پسره ۳۰ سالشه 

الان مادر پسره این دختره رو خواستگاری کرده

اینا هم می‌خوان قبول کنن!!

هیچ وقت این دوتا رو شیپ نمی‌کردم به ذهنمم نمی‌رسید

شما باشید پول رو انتخاب میکنید یا سن ...؟

با کِه نَجوا بُکُنَم این هَمه تَنهایی را ...️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

البته ۱۳سال اختلاف چیزی نیس به نظرم. بازم بستگی داره که این دختر چقد پخته باشه

پختگیش که اندازه یه زن پنجاه ساله می‌دونه ماشاالله خیلی سیاست داره

باید اشنا بشن تا بفهمن تفاهم دارن. الان دختره ایرانه پسره اونور؟

آره دختره زیاد پولدار نیست

پدر مادرش خیلی زندگی معمولی دارن

برای همین تعجب کردم که چطور قبول کرده

شرکت مایکروسافت فکر نکنم یه ایرانی ۳۰ ساله رو استخدام بکنه مگه اینکه طرف انقدر بزرگ باشه که شما اسم یا فامیلیشو بگی همه بشناسن و منه برنامه نویس رو هوا بشناسمش ( یعنی یه آدم خیلی مشهور و بزرگ ) کلا تعداد کارمندهای مایکروسافت که ۳۰ ساله باشه و اهل ایران باشه شاید همون یک نفر باشه که شما گفتی البته اگه واقعا گفته باشه ...

هر کجا کلمات قلمبه سلمبه استفاده شد مطمئن باشید اون دروغی بیش نیست تو ترکیه و آلمان و فلان جا چرا باید یه کارمند مایکروسافت نمایندگی داشته باشه کارمند مایکروسافت تو همون مایکروسافت اجازه نداره ۱۰ کیلومتر دور بشه از شرکت چطوری اومده راحت نمایندگی زده اصلا نمایندگی چی خخخخ

when you feel you re alone cut off from this cruel world Your instincts telling you to run  🔮🪄

شرکت مایکروسافت فکر نکنم یه ایرانی ۳۰ ساله رو استخدام بکنه مگه اینکه طرف انقدر بزرگ باشه که شما اسم ...

دیگه ایناشو نمی‌دونم والا

ولی می‌دونم واسطه کار می‌کنه 

از ۱۷ سالگیش رفته اونور 

شایدم مایکروسافت نیست خواهر من اشتباه شنیده

چون اون به من گفت