2777
2789
عنوان

هرچه می خواهد دل تنگت بگو

7837 بازدید | 944 پست

﷽ 

🌱هر دعایی و دل نوشته ای مد نظر دارید بفرمایید،

ان شاءالله همگی حاجت روا 🤲 

💫پروردگارا به حق عزتت

💚مامسلمانیم

ما رسالتمان محمدی

ولایتمان علوی

عصمتمان فاطمی

سخاوتمان حسنی

عزتمان حسینی 

غیرتمان عباسی

صبرمان زینبی

عبادتمان سجادی 

شریعتمان باقری

مذهبمان جعفری 

بردباری مان کاظمی

مهربانی مان رضوی

بخششمان تقوی 

زیارتمان نقوی

نگاه مان عسکری 

و اُمیدمان مهدویست...

💗پرورگارا به حق عزتت 

ظهور این گنجینه ی 💚صلح، 🤍اصلاح و ❤آرامش را  تعجیل بفرما🦋

آمین یا رب العالمین🤲

صلوات و هر دعایی دارید بفرمایید 

بسم الله.

🦋🌱 رَبَّنَا آتِنَا مِنْ لَدُنْکَ رَحْمَةً وَهَیِّئْ لَنَا مِنْ أَمْرِنَا رَشَداً (کهف ، آیه10) 

اى پروردگار ما، ما را از سوى خود رحمت عنایت کن و کار ما را به راه رستگارى انداز.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌱🦋 عَلَی اللّهِ تَوَکَّلْنا رَبَّنا لا تَجْعَلْنا فِتْنَةً لِلْقَوْمِ الظّالِمینَ (یونس ، آیه85) 

بر خدا توکل کردیم، اى پروردگار ما، ما را مغلوب این قوم ستمکار مکن.

🦋🌱 رَبِّ اشرَح لی صَدری (طه ، آیه25) 

پروردگارا ، سینه‌ام را گشاده کن؛ 

وَیَسِّر لی َمری (طه ، آیه26) 

و کار مرا برایم آسان گردان . 

وَاحْلُل عُقدهً مِن لِسانی (طه ، آیه27) 

و عقده را از زبانم بگشا .

🌱رَبَّنَا آتِنَا فِی الدُّنْیَا حَسَنَةً وَفِی الآخِرَةِ حَسَنَةً وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ (بقره ، آیه201) 

اى پروردگار ما،مارا،هم در دنیا خیرى بخش وهم در آخرت،و ما را از عذاب آتش نگه دار.

مرکزی اطلاع رسانی معماهای قرآنی

🌱🦋رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَیْنَا صَبْراً وَثَبِّتْ أَقْدَامَنَا وَانْصُرْنَا عَلَى الْقَوْمِ الْکَافِرِینَ (بقره ، آیه250) 

اى پروردگار ما، بر ما شکیبایى ببار و ما را ثابت‏قدم گردان و بر کافران پیروز ساز.

🌱🦋رَبَّنَا لا تُؤَاخِذْنَا إِنْ نَسِینَا أَوْ أَخْطَأْنَا رَبَّنَا وَلا تَحْمِلْ عَلَیْنَا إِصْراً کَمَا حَمَلْتَهُ عَلَى الَّذِینَ مِنْ قَبْلِنَا  رَبَّنَا وَلا تُحَمِّلْنَا مَا لا طَاقَةَ لَنَا بِهِ وَاعْفُ عَنَّا وَاغْفِرْ لَنَا وَارْحَمْنَاأَنْتَ مَوْلانَا فَانصُرْنَاعَلَى الْقَوْمِ الْکَافِرِینَ (بقره ، آیه286) 

اى پروردگار ما، اگر فراموش کرده‏ایم یا خطایى کرده‏ایم، ما را بازخواست مکن. اى پروردگار ما، آن گونه که بر امّتهاى پیش از ما تکلیف گران نهادى، تکلیف گران بر ما منه و آنچه را که طاقت آن نداریم، بر ما تکلیف مکن. گناه ما ببخش و ما را بیامرز و بر ما رحمت آور. تو مولاى ما هستى. پس ما را بر گروه کافران پیروز گردان.

خدایا افسردگی شده دیو دو سر برای من 

چند روز خوبم باز برمی‌گرده....

کمکم کن خسته شدم ...

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

🦋🌱رَبَّنَا لا تُزِغْ قُلُوبَنَا بَعْدَإِذْهَدَیْتَنَاوَهَبْ لَنَا مِنْ لَدُنْکَ رَحْمَةًإِنَّکَ أَنْتَ الْوَهَّابُ 

(آل عمران ، آیه8) 

اى پروردگار ما، از آن پس که ما را هدایت کرده‏اى، دلهاى ما را به باطل متمایل مساز، و رحمت خود را بر ما ارزانى دار، که تو بخشاینده‏اى.

رَبَّنَا إِنَّنَا آمَنَّا فَاغْفِرْ لَنَا ذُنُوبَنَا وَقِنَا عَذَابَ النَّارِ (آل عمران ، آیه16) 

اى پروردگار ما ، ایمان آوردیم . گناهان ما را بیامرز و ما را از عذاب آتش حفظ کن .

🦋🌱رَبَّنَا آمَنَّا بِمَا أَنْزَلْتَ وَاتَّبَعْنَا الرَّسُولَ فَاکْتُبْنَا مَعَ الشَّاهِدِینَ (آل عمران ، آیه53) 

اى پروردگار ما، به آنچه نازل کرده‏اى ایمان آوردیم و از رسول پیروى کردیم، ما را در شمار گواهى‏ دهندگان بنویس.