2777
2789
عنوان

هرچه می خواهد دل تنگت بگو

| مشاهده متن کامل بحث + 7837 بازدید | 944 پست
خدایا من حاجتم برآورده شدن حاجت قلبیه عشقمه که به رسیدنه بهش امید داره امیدشو نا امید نکن ♥️

ان شاءالله هر چی به صلاحه براشون پیش بیاد که بهترین اتفاقه 

🤲🤲🤲🌱🌱🌱

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

🌱🦋رَبَّنا آمَنّا بِما اَنْزَلْتَ وَاتَّبَعْنَا الرَّسُولَ فَاکْتُبْنا مَعَ الشّاهِدینَ (آل عمران ، آیه53) 

پروردگارا ما به کتابی که تو فرستادی ایمان آورده و از رسول تو پیروی کردیم ، نام ما را در صحیفه اهل یقین قرار بده .

🦋🌱رَبَّنَا ظَلَمْنَا أَنفُسَنَا وَإِنْ لَمْ تَغْفِرْ لَنَا وَتَرْحَمْنَا لَنَکُونَنَّ مِنْ الْخَاسِرِینَ(اعراف ، آیه23) 

اى پروردگار ما، به خود ستم کردیم و اگر ما را نیامرزى و بر ما رحمت نیاورى از زیان‏دیدگان خواهیم بود.

🦋🌱رَبَّنَا أَفْرِغْ عَلَیْنَا صَبْراً وَتَوَفَّنَا مُسْلِمِینَ (اعراف ، آیه126) 

اى پروردگار ما، بر ما شکیبایى ببار و ما را مسلمان بمیران.

مرکزی اطلاع رسانی معماهای قرآنی

🤲🦋🌱رَبُّنَا وَیَغْفِرْ لَنَا لَنَکُونَنَّ مِنْ الْخَاسِرِینَ (اعراف ، آیه149) 

اگر پروردگارمان به ما رحم نکند و ما را نیامرزد، در زمره زیان‏کردگان خواهیم بود.

رَبِّ اجْعَلْنی مُقیمَ الصَّلوةِ وَ مِنْ ذُرِّیَّتی رَبَّنا وَ تَقَبَّلْ دُعاءِ (ابراهیم ، آیه40) 

اى پروردگار من، مرا و فرزندان مرا برپاى‏دارندگان نماز گردان. اى پروردگار ما، دعاى مرا بپذیر.