2777
2789
عنوان

پنل خورشیدی کی خریده نصب کرده

219 بازدید | 9 پست

دلم میخواهد پنل خورشیدی بخرم .

مخصوصا سیار .

ده میلیون تومان پولشه . سیار و کوچک .

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیکار میکنه

نور خورشید تبدیل به برق میکنه .که حتی سیار هم هست .

اینجوری مثلا پلو پز داریم موبایل هرچی بزنیم به برقش.

طلا را تبلیغ نکنید .سرمایه گذاری راه های دیگه داره یاد بگیرید.ادم خسیس نیستم ولی اسراف خوشم نمیاد .حرف ادما اهمیتی نداره .تجملاتی بودن ممنوعه

قیمتش که خوبه ولا مطمئنی این قیمته؟

بستگی به میزان وات برقی داره .

نور خورشید تبدیل به برق میکنه .که حتی سیار هم هست .اینجوری مثلا پلو پز داریم موبایل هرچی بزنیم به بر ...

دیگ لازمه فک کنم ..بعد تا چ‌حد کار اندازه؟؟؟اک برق نباشه مثلن‌ پمپ آب م میشه باهاش روشن کرد..؟

فقط 3 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ما داریم ولی سیار نیست

چند خریدید .خوبه بخرم .اپارتمانبم .

دیگ لازمه فک کنم ..بعد تا چ‌حد کار اندازه؟؟؟اک برق نباشه مثلن‌ پمپ آب م میشه باهاش روشن کرد..؟

پمپ اب که بی خیال اب باید صرفه جویی کرد .ولی اره باهاش همه چی میشه