2777
2789

https://www.ninisite.com/discussion/topic/16607677/شب-های-بیداری-شما-هم-دعوتیدتلاوت-یک-صفحه-از-قرآن-کریم-همراه-با-تدبر-در-معانی

🌸 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم🌸

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه دیگه تا کی میخواد امیدواری بده

دوست خوبم سلام به جمع ما خوش آمدید🌹قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه می زند و می‌چکد براتون همون قره العین رو از خدا خواهانم🌸
روزهای خوبی در راهه ان شاءالله 🌹

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹
التماس دعا

این حرفا خیلی قشنگ و آرامش بخش ولی ب شخصه تاحالا چیزی ندیدم از خدا تو زندگیم

دوست خوبم سلام به جمع ما خوش آمدید 🌹 دقت کنید خیلی چیزها بوده🤔 و روزهای بهتری هم در راهه اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🌹 حاجت روا باشید ان شاءالله 🌹

دوست خوبم سلام به جمع ما خوش آمدید🌹قرة‌العین، همان اشکی است که از شدتِ شادی در چشم حلقه می زند و می ...

راحت بگم دوست عزیزم من در سن 45 سالگی با عقل سلیم بهت میگم روزهای تاریک و  بدی در انتظاره

راحت بگم دوست عزیزم من در سن 45 سالگی با عقل سلیم بهت میگم روزهای تاریک و بدی در انتظاره

اگر می خواهید چیزی را در بیرون از خود تغییر دهید ابتدا باید اندیشه درون خود را تغییر بدهید. برای تغییر دادن زندگی خود ابتدا باید فکرتان را تغییر بدهید شما با جریانی پیوسته از اندیشه، احساس و تصاویری که از ذهنتان می گذرد دنیایتان را خلق می کنید. شما با فکر و اندیشه فعلی خود می توانید آینده خود را رقم بزنید. لطفاً عینک بدبینی را کنار بگذارید و اقدام کنید و گام های کوچک بردارید و از خدای مهربان در هر لحظه و هر زمان و هر مکان کمک بخواهید. سنی ندارید که این همه ناامید هستید دانه برای این که رشد کند باید تاریکی ها و سختی های زیر خاک را تحمل نماید. هیچ زندگی بدون سختی نیست رشد و اتفاقات خوب در دل همین سختی هاست. پایان شب سیه سپید است فردا شروعی تازه است پر از روشنایی پر از خیر و برکت پر از امید پر از اتفاقات خوب دیدگاهتون رو عوض کنید و زندگی تون رو از نو با افکاری زیبا بسازید🌹

این متن کپی شده ست.حتی زحمت کشیدن به خودتو نمیدی

اشکالی نمی بینم وقتی متن زیبایی متناسب با بیان شما حتی بخشی را کپی بیاورم. لطفاً عینک بدبینی را کنار بگذارید دیدگاهتون رو به آینده و اطراف بهتر کنید. موفق باشید