2777
2789

برامن تا جشن دهم بچم صاف صاف شد اما هرروز باچادر میبستما

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خانوما میگم من اورژانسی خوردم پریود شدم بعد یازده روز الان شدید هم هست بعد میگم اگه پیشاب رفته باشه داخل که نرفته این قرص از اونم جلوگیری کرده دیگه 

پریود شدم دیگه

اب منی هم نریخت توش فقط بخاطر اینکه خودم استرس داشتم خوردم 

دیگه نمیخابه عروس خالم سزریان کرد شکمش همینجوری مونده😂

به نوع زایمان نیست به ژن هست.

طبیعی میشناسم که مثل خانم باردار ۷ ماهه شکم داره. سزارینی میشناسم که شکمش تخت هست .

خانوما میگم من اورژانسی خوردم پریود شدم بعد یازده روز الان شدید هم هست بعد میگم اگه پیشاب رفته باشه ...

آره دیگه تخمکی نمونده که بخواد بچه بشه. بعد ممکنه این قرصو خوردی تو یک ماه دوبار پریود بشی. خیلی قرص بدی هست. سعی کن زیاد استفاده نکنی

آره دیگه تخمکی نمونده که بخواد بچه بشه. بعد ممکنه این قرصو خوردی تو یک ماه دوبار پریود بشی. خیلی قرص ...

ن دیگه توبه اولین و اخرین بارم شد خیلی بده لامصب روح و روان ادم رو نابود میکنه دو هفتس خوردم هنوز اثرش هست