2777
2789
عنوان

به نظر شما چی کار کنم واسه طلاق

137 بازدید | 16 پست

مامان و بابام خیلیی دعوا میکنن تو تاپیک های قبلم هم هست 

من رو تبدیل کردن به ی آدم استرسی و افسرده که کل زندگیم تو ترس بوده ک نکنه دوباره یه جون هم بیفتن 

بچه که بودم نمیتونستم وقتی بابام حمله میکرد به مامانم از مامانم دفاع کنم و همه اش قلبم تیر می کشید و نفس تنگی می گرفتم 

ی بار هم یکی از فامیلا خونمون بود و اینا دعوا کردن و من حالم بد شد، فامیل من رو برد بیرون و پارک و سعی کرد سرگرمم کنه ولی هیچ وقت اومد صحنه ها از ذهنم پاک نشد

بابام دست به زن داره، عصبیه، مامانم هم خیلی ریز ریز حرف میزنه و تیکه میپرونه و هر دوتاشون بد دهنن خیلی و شاغل 

یادمه خیلی بچه بودم، مامانم اومد واسم بعد کلییی مدت و اصرار لالایی بخونه تا بخوابم، قبلش دعوا کرده بودن 

برگشت بهم گفت ی روز بابات رو میکشم، من تا صبحش زیر پتو گریه میکردم و میترسیدم 

یا مرتب میگه ان شالله بمیره چون خیلی اذیتش کرده 

ولی من هر دوتاشون رو دوست دارم 🥲

الانم دارم با گریه مینویسم 

دوبار میشه که دارم سرشون دادم میزنم، درسته کار اشتباهیه و پدر و مادرم هستن ولی خسته ام شده 

امسال هم دانشگاه قبول نشدم که برم و از ی طرف تاحالا تنها ی بار هم بازار نرفتم و میترسم از تنهایی و جامعه 

بهشون میگم طلاق بگیرید شما ک نمیتونید، من روانم داغونه، همونی هم که همیشه کل همسن و سالام بهم غبطه خوردن ولی نمیدونم چیا تجربه کردم 

بذار همه بگن بچه طلاقه، اصلا من که نمیخوام ازدواج کنم .... 

درکت میکنم 🥺🫂😔

منم چندین بار گفتم اینکارو کنید (طلاق)  ولی فایده نداشت اصلا . بخدا انقد ذهنمو درگیرشدن کردم ک روانم له شد اصلا نفهمیدم جوونی و زندگی یعنی چی . 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

درکت میکنم 🥺🫂😔منم چندین بار گفتم اینکارو کنید (طلاق) ولی فایده نداشت اصلا . بخدا انقد ذهنمو درگی ...

خیلی بده 

الان من شدم ی استرسی عصبی

هرکسی ی حرکتی میزنه عصبی میشم زود

بعله گاهی جدایی بهترین راه نه اما عاقلانه ترین کارهاونایی که میگن بچه طلاق آسیب روانی میبینه تحویل ب ...

به نظرم طلاقی که زیر ی سقف باشه با طلاقی که جدا باشن خیلی سخت تره 🥲 خیلی... 

خیلی بده الان من شدم ی استرسی عصبیهرکسی ی حرکتی میزنه عصبی میشم زود

آخ خدا چقد میفهمم الان چی میگی😔😔👌👌👌🫂🫂

چند سالته آبجی

ببین تجربه من میگه بچسب به درس و کار زندگیت ، من خیلی خودمو درگیرشون کردم ولی خب کاش به خودم فکر میکردم بیشتر

بمیرم برا دلت🥺💔 اونجا که زیر پتو از ترس گریه میکردی😭😭😭تک فرزندی؟

خدانکنه 🥺🥲

نه ولی خب اختلاف سنیم با خواهر و برادرم زیاده 

اونا خونه نیستن بیشتر و سرکارن، من همه اش خونه هستم 

داداش نداری اینا رو بشونه سرجاشون؟؟مدیریت کنه که مدام دعوا نکنن؟؟

دارم ولی یا خونه نیست 

یا اگه باشه اصلا دخالت نمیکنه 

میگه بذار هرکاری میخوان بکنن، بکنن 😞

من نمیتونم بی تفاوت باشم و ببینم دارن آسیب میزنن به هم

دارم ولی یا خونه نیست یا اگه باشه اصلا دخالت نمیکنه میگه بذار هرکاری میخوان بکنن، بکنن 😞من نمیتونم ...

میتونم بپرسم بابات چندسالشه؟

آقا هستم.......................................................................................................