2777
2789

سلام من فردا صبح انتقال جنین دارم ،لطف میکنید بگید چه کارایی کردین و چیزایی که خوردین و نخوردین بهم بگین ،کنار غذا تون هم بگین چیا خوردین ،سبزی ،کاهو ،سالاد ،زیتون ،کدومشو بخورم ؟ممنون میشم راهنمایی کنید انتقال ۴ ام میشه ،فقط همین دوتا جنینو دارم گرید B دو روزه بودن و ۶ سلولی البته امروز ذوب کردن ۳ روزه بشه بعد پانکچرم خورد به تعطیلات بخاطر اون ۲ روزه فریز کرده بودن ، فردا انتقال میدم 

بنظر من بجای اینکار ها 

۱۴ تا آیه الکرسی بخون هدیه کن به چهارده معصوم و بگیر بخواب صبح با خیال راحت برو دنبال کارت مطمعن باش باردار میشی فقط وفقط شک نکن

التماس دعا برای یه جوون😭 خانوما برای نیت قلبم دعا کنید حاجت بگیرم به همه اعضای اینجا کمک میکنم قول میدم به خدا....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بنظر من بجای اینکار ها ۱۴ تا آیه الکرسی بخون هدیه کن به چهارده معصوم و بگیر بخواب صبح با خیال راحت ب ...

چشم حتما انجام میدم ،خودمم قرآن و دعا میخونم بازم ممنون اینم انجام میدم 💕

چندساله ازدواج کردی که چهارمین باره انتقال میدی

۷ ساله ازدواج کردم ،دوبار پانکچر شدم ،پانکچر اولم سه بسته جنین داشتم که دوبارش منفی شد و یکبار مثبت شد تو ۴ ماهگی سقط شد ولی کارایی که انجام داده بودم یادم نیست 😬خرداد مجدد پانکچر شدم و کلا دوتا جنین دارم