الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀
نیازی به عمل نمیبینم چه ایرادی داره مگه دماغش حتما که همه دماغها نباید عروسکی باشن
#خلیج فارس تا همیشه🇮🇷 من از اون دسته آدم هایی هستم که نه مذهبیا قبولش دارن نه غیر مذهبیا ولی سعی میکنم پایبند به دینم باشم❤️لطفا اگر طرز فکر متفاوتی با من دارید بدون حرف اضافه از پیامم رد شید نیازی به تمسخر یا اثبات دیدگاه شما ندارم و معمولا حوصله جواب دادن ندارم ولی تاجایی که بحث رو فرسایشی نبینم و حوصله داشته باشم جواب میدم✌️اگه جایی از دستم دلخور شدی لطفا بهم بگو شاید مقصر بودم و لازمه ازت عذرخواهی کنم♥️تا اینجا که اومدی برای حل مشکلات زندگیم یه صلوات میفرستی😘💚وقتی درخواست صلوات لایک میکنم براتون صلوات فرستادم و التماس دعا دارم💚 اگه سوال شرعی یا دینی داشتی پاسخگویی شرعی حرم امام رضا رو بگیر۳۲۰۲۰ـ۰۵۱💚 درخواست دوستی نمیپذیرم اگر مورد خاصی بود توی تاپیک هام بگید با هماهنگی درخواست بدید
بینی طبیعی بزرگشم از عملی خیلی قشنگ تره عمل فقط وقتی انحراف زیاد هست قابل توجیحه
دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
اتفاقا من بینیشو دوس داشتممم اون موقع که جفت خواهرش خوابیده بود بینی عملی اون یکیو دیدم گفتم بینی نچرال این چه قشنگ تره حالا خودمم دوس دارم عمل کنم با اینکه بینیم مشکل خاصی نداره ولی بازم اون قسمت حس کردم چقدر نچرال قشنگ تر و متفاوت تره
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
از من مثل اینه ولی از جلو یکم پهن تره اینقدرازش بدم میاددددددد
منظورم از دماغ خودمه از دماغ خودم بدم میاد ببین چهره خوبی دارم لبای بزرگ چشمای خمار مثل همین ترلان زنگی چشمام ولی متاسفانه دماغم گند زده توش نمیدونستم خوشگله همه دارن تو سریال به به و چه چه میکنن براش
از من مثل اینه ولی از جلو یکم پهن تره اینقدرازش بدم میاددددددد
پس عمل نکن بینیت اکیه
بینی ک قوز ب شکل بدی داشته باشه
یا زیادی بزرگ باشه ب عمل نیاز داره
ن بینی تو ک معمولیه
ای صفای قلب زارم ؛ هرچه دارم از تو دارم ، تا قیامت ای رضا جان ؛ سر ز خاکت بر ندارم 🧡 یا علی نام تو بردم نه غمی ماند و نه همّی: ) چه داند آنکه ندارد خبر ز عالمِ عشق ؛ که با خیال توبودن چه عالمی دارد حُسین🫀
اتفاقا من بینیشو دوس داشتممم اون موقع که جفت خواهرش خوابیده بود بینی عملی اون یکیو دیدم گفتم بینی نچ ...
نمیدونم منم مثل ترلان هست قیافم ولی گرده صورت من و چشمایی مثل ترلان دارم رنگی و همین فرمی حس میکردم دماغم گنده گند زد تو زیباییم ولی الان همه از ترلان به به چه چه میکنن یکی نگفت دماغش بزرگه
نمیدونم منم مثل ترلان هست قیافم ولی گرده صورت من و چشمایی مثل ترلان دارم رنگی و همین فرمی حس میکردم ...
تا حالا کسی بهت گفته بینیت مشکل داره؟ اگه شنیدی اونوقت این حرفا رو بزن وگرنه آدمیزاد هیچ وقت از خودش راضی نیست
فعلا حقوق خوان ایشالله که بعدا حقوق دان. از ۹۹ عضو سایتم تازه وارد خودتونین. با سابقه.باکسی مشکلی ندارم اما اگر قصد بیاحترامی داشته باشید متقابلا عین خودتون برخورد میکنم.اینو درنظر بگیرید...
ترلان پروانه اجزای صورتش به هم میان بعد چون چشای کشیده و خوشگلی داره و چشاش سگ داره بقیه اجزای صورتش زیاد به چشم نمیان ولی هرچقدم خوشگل باشه به نظرم ادم مزخرفیه