2777
2789

خانوما تورخدا یه سوال دارم جواب بدین

من چند وقت پیش با نامزدم نزدیکی داشتم اب اصلا توی واژنم نرفت ریخت روی کمرم پاشدم پاک کردم شستم میگم شاید وقتی پاشدم اومده باشع روبه پایین از استرس دوازده ساعت بعدش اورژانسی خوردم اولین بارم بود الان با گذشت12 روز دیشب پریود شدم خونریزی شدید هم دارم مثل پریودی های قبلمه دمنوش اینام قبلش و بعدش مصرف کردم یعنی دیگه خیالم راحت باشه؟ 

هیچی بدتر این نیس استرس پریودنشدن 😭

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

وقتی پریود شدی دبگه نگران جی هستیولی با پیشاب هم میشه باردار شد یه روش حلوگیری انتخاب کن

یعنی دیگ کاملا خیالم راحت باشه؟ 

اخه یکی میگفت با وجود پریودی باز حامله شدم هر چند من نریخت توش ولی اژ استرس خوردم

میخای راه حلشو بهت بگم ی روزه نشده پریود بشی

اره😭

دعای نی نی سایتی ها عجیب میگیره هرچی خاستم برام دعاکردین همون خدابهم داد دعاکنید سرکارخوبی برام.پیدا بشه داروخونه هم دوست دارم دعاکنید به همچی برسم ارامش التماس دعااااا🤲💔🥺

وقتی پریود شدی دبگه نگران جی هستیولی با پیشاب هم میشه باردار شد یه روش حلوگیری انتخاب کن

یعنی ممکنه پیشاب رفته باشه داخل حامله

باشمـ؟

پس این پریودی چیه....؟ 🫤

اره😭

ببین مزش بده ولی وقتی مجبور باشی میخوری

ی قاشق مرباخوری زردچوبه بریزی توی ی لیوان اب ولرم بکش سر بخور فردام ی بار دیگ بخور من دوبار خوردم شدم 

این راه حل منه دیگه خودت میدونی 

ببین مزش بده ولی وقتی مجبور باشی میخوریی قاشق مرباخوری زردچوبه بریزی توی ی لیوان اب ولرم بکش سر بخور ...

اره خوردم اووف چقدرم بده عوق 🥺

کی خوردی

امروزبخورم پریود میشم😭😭

اره

بقزان دعام کن دارم روانی میشمممم

شایطط رو بگو چرا پریود نمیشی

ریختم بهم 😭😭😭😭 نمیتونم اینحا بگم دارم بالا پایین میشم گریه خودم میزنم