2777
2789
عنوان

خیلی خودمو کوچیک میکنم جلو بقییه

129 بازدید | 13 پست

چند روز پیش بحث و دعوا داشتیم با خانواده شوهر دو روز حسابی عصبی گفتم حذفشون میکنم تا ابد 

باز الان ک اتیشم خوابیده دلم راضی ب کینه نیست😐خیلی بهم بی احترامی کردن ک+

خل شدم خدایا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

این نشون دهنده پاکیه دلته بنظرم زود کم نیار اگه بی احترامی کردن صبور باش اونا پیش قدم بشن برای آشتی اگرم اومدن صحبت کردن بگو به شرط اینکه اگه تکرار کنید دیگه منو بچمو (اگه دارید) نمیبینید

این نشون دهنده پاکیه دلته بنظرم زود کم نیار اگه بی احترامی کردن صبور باش اونا پیش قدم بشن برای آشتی ...

من خودم پیش قدم شدم برای ی قهر چند ماهه اونا خیلی بهم بی احترامی کردن با اینکه من رفتم ،گفتم نیومدم برای دعوا اومدم تمومش کنین اما اونا منت صدسال پیشو سر من گذاشتن ،گفتن تو فلانی و....میگن ما بدیم تو خوب باش جواب بدی مارو با خوبی بده

خدا برای همه بسازه عزیزم ولی این حس گند اینکه بهت توهین شده ولی تو کینه ای تو دلت نمونده بده

🩷آره سخته سعی کن اونا واسه صحبت و آشتی بیان سمتت .میدونی چیه ،تو چون دلت پاکه و روحت البته ، بخاطر همین ک روحت پاکه که کینه ب دل نمیگیری . باور کن این قضیه خوبه ، چون خودت تو تنهاییات آرامش داری ،عذاب وجدان نداری ، فکرای بیخودی زیاد سمتت نمیاد چون حالت با قلبت خوبه . اگه کینه ب دل بگیری کلاااااا عوض میشی ، آرامش دیگه سراغت نمیاد و تو تنهاییات همش عذاب وجدان داری