2777
2789
عنوان

توروخداا بیاین پسره شکاااک با عکس

230 بازدید | 33 پست

سلام بچه ها،من همیشه آفلاین پیام های اینجاررو میخوندم ولی الان یک مشکلی پیش اومده واسم

من یک سااله وارد یک رابطه ای شدم که این آقا به شدت آدم شکاکی هست،نمیزاره با دوستم برم سفر،دوست دارم ارشد بخونم میگه حق نداری بری شهر دیگه‌‌‌،به لباسم گیر میده(بی حجاب هستم ولی بد حجاب هم نیستم)کلا خیلی گیره باید تو ثانیه جواب پیامشو بدم وگرنه همش میپرسه کجایی چیکار میکنی با کسی هستی مگه و ...

ولی خیلی پوئن های مثبتی هم داره،تحصیلات و وضع مالیش خوبه(میلیاردر نیست ولی نسبت به سنش خوب پیشرفت کرده)خیلییییییییییییی متعهد خیلییییییی هزار بار امتحانش کردم گوشیشو چک کردم،تا الان با هیچ دختری تو رابطه نبوده،ازم س .. ک .. نمیخواد 

ولی شکاکی و یک مشکلی هم هست این آقا با هدف ازدواج اومد جلو ولی بعضی وقتا و تایم ها میگه من آدم ازدواجی ای نیستم و ..من اصن نمیدونم هدفش چیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بی حجاب هستی ولی بدحجابم نیستی؟

هر چقدر دوست داشتی لایک کن                                              نظری داشتید با رعایت احترام و «منطق»خوشحال می‌شم ریپلای کنید.لطفا نقد یک رفتار غلط اجتماعی رو با دخالت کردن توی زندگی دیگران اشتباه نگیرین و رفتار های غلط خودتون رو با این شعار که زندگی هرکس به خودش مربوطه توجیه نکنید🙏‌.                                       ‌غلط املایی ببینم تذکر نمی‌دم چون بعضیا خوششون نمی‌آد دیگه خداوکیلی سپاسگزار رو با ذ ننویسید:/                                      مراقب حرف‌هاتون باشید چون شما نمی‌دونید قراره چند بار تو ذهن طرف مقابل تکرار بشه...💔.                                                    سگ اخلاق و مودی بودن افتخار نیست پس مثل آدم رفتار کنین😊 موافق معادل‌سازی واژه های غیر ایرانی🇮🇷#فارسی_صحبت_کنیم.        مخالف جدی تبعیض نژادی و توهین به قومیت ها

من با همچین ادمی ازدواج کردم توی ۱۸ سالگی و الان ۳۳ سالمه ..باور کن همچین ادمی ادمو مریض میکنن زندگی نمیکنی باهاش و ن نمیتونی خوش بگذرونی ن بگردی ن حالت خوب باشه...

ب خودت احترام بذار و دنبال رو حرفاش نباش ..اون کی باشه ک بهت بگه با این باش یا نباش .‌دوستشم داشته باشی دیگ نباید بله چشم قریان ی ادم دیگ باشی ..برده نمیخواد بخره ک طبق حرفای اون تو قدم برداری ..ب خودت بیا لطفا حد مرز داشته باش