2777
2789

دارم به جدایی فکر میکنم ولی متاسفانه اصلا اصلا شرایطشو ندارم وگرنه به ثانیه هم باهاش زندگی نمی‌کردم به وقتایی هم میگم خودمو بکشم بچم ظاهرش عجیبه قشنگ‌ مشخصه مریضه خودم بردمش مشاوره ژنتیک گفت حتما باید آزمایش بدی تا مشخص بشه تو بارداری تکوناش به شدت کم بود هفته 28خونریزی کردم واسه هفته بعدشم مایع دورش کم شد شکمم خیلی سبک بود اصلا حس اینو نداشتم که بچه تو شکممهدخلاصه بارداری خیلی عجیبی داشتم دکترمم یه احمق به تمام معنا هرچی میگفتم می‌گفت طبیعیه عین هر تو کل گیر کردم بخدا من الان دوماهه به چشمم اشکه یه چشمم خون بعضی وقتا که از حال میرم یجوریم انگار بین زمین وهوام مغزم داره منفجر میشه تو اتاق عمل وقتی بدنیا اومد نشونم ندادن بعدش سونو آزمایشمو منهدم کردن بعد چند وقتم رفتم پیج دکترم دیدم عکس بچه رو پاک کرده 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسی تو بیمارستان نتیجه آزمایشا چی شد؟

آزمایش نگرفتن صداشو درنیاوردن فقط زنگ میزنن حال بچه رو میپرسن به شوهرم میگم به مشکلی هست زمین زمانو یکسره می‌کنه میگه بچم مشکلی نداره

آزمایش نگرفتن صداشو درنیاوردن فقط زنگ میزنن حال بچه رو میپرسن به شوهرم میگم به مشکلی هست زمین زمانو ...

کی زنگ میزنه حال بچه میپرسه بیمارستان؟چه عجیب

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  

دیگران هم براشون عجیبه بچت یا فقط خودت اینطورفکرمیکنی؟

دورازجونت افسردگی بعداز زایمان نگرفتی به نظرت اینجوربیاد؟

خدایاشکرت بخاطرهمه نعمتهای که میبینم ونمیبینم  خداجونم عزیزای دلم سالم نگهدار  
دکتر کودکان یا بهداشت اگه میبریش بگو کاغذ بنویسن برا ازمایش بگو ا‌گه درمان کنیم خوب میشه ولی هرماه ک ...

به هیچ وجهه راضی نمیشه شوهرم دکتر دوتا دکتر اطفال بردم  گفت سالمه سومی گفت زایمانت طبیعی بود بهش اکسیژن نرسیده گفتم سزارین شدم جفتم هفته37دکولمان شد خونریزی کردم سزارین اورژانسی شدم ولی دکتر ژنتیک گفت نه رشدش خیلی خیلی کمه نسبت به سنش