دارم به جدایی فکر میکنم ولی متاسفانه اصلا اصلا شرایطشو ندارم وگرنه به ثانیه هم باهاش زندگی نمیکردم به وقتایی هم میگم خودمو بکشم بچم ظاهرش عجیبه قشنگ مشخصه مریضه خودم بردمش مشاوره ژنتیک گفت حتما باید آزمایش بدی تا مشخص بشه تو بارداری تکوناش به شدت کم بود هفته 28خونریزی کردم واسه هفته بعدشم مایع دورش کم شد شکمم خیلی سبک بود اصلا حس اینو نداشتم که بچه تو شکممهدخلاصه بارداری خیلی عجیبی داشتم دکترمم یه احمق به تمام معنا هرچی میگفتم میگفت طبیعیه عین هر تو کل گیر کردم بخدا من الان دوماهه به چشمم اشکه یه چشمم خون بعضی وقتا که از حال میرم یجوریم انگار بین زمین وهوام مغزم داره منفجر میشه تو اتاق عمل وقتی بدنیا اومد نشونم ندادن بعدش سونو آزمایشمو منهدم کردن بعد چند وقتم رفتم پیج دکترم دیدم عکس بچه رو پاک کرده
دکتر کودکان یا بهداشت اگه میبریش بگو کاغذ بنویسن برا ازمایش بگو اگه درمان کنیم خوب میشه ولی هرماه ک ...
به هیچ وجهه راضی نمیشه شوهرم دکتر دوتا دکتر اطفال بردم گفت سالمه سومی گفت زایمانت طبیعی بود بهش اکسیژن نرسیده گفتم سزارین شدم جفتم هفته37دکولمان شد خونریزی کردم سزارین اورژانسی شدم ولی دکتر ژنتیک گفت نه رشدش خیلی خیلی کمه نسبت به سنش