2777
2789
عنوان

بیاین آرزو کنیم

69 بازدید | 14 پست

دیدین میگن دعای دیگری در حق ما میگیره؟ 

این یه واقعیته که من خیلی جاها حسش کردم 

واقعا این روزا با تماااام وجود به کمک خدا و اینکه دستمو بگیره نیاز دارم

بیاین هر کدوم آرزوهامونو بگیم و بسپریم به خدا ‌و کائنات و همینطور برای آرزوهای هم دعا کنیم

برای هر کسی دعا کردیم لایکش میکنیم

امیدوارم همگی دعاتون شنیده بشه و به مراد دل برسید 🥲🩵

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی امیدوارم انرژی مثبتش به خودت برگرده ❤

تروخدا واسه منم دعا کن اون بیماریم و مشکلم حل بشه:)

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند✨️🍁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام خضرت مهدی سلام امام حسینم سلام امام صادق سلام خضرت زینب سلام امام رضاسلام حضرت محمد سلام ۱۴معصوم سلام سهید ابراهیم هادی و شهید صفوی سلام بانو فطمه زهرا میشه برای اینکه حاجت دل دوستمون براورده بشه براشون دعا کنین میدونم خیلی مهربونین و برای دویتمون دعا میکنین پیش خدا 

الاهی گلم حاجت روا بشی به حق تمام معصومینی که اسم بردم و اسم شوق بریزی

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره .به خودم قول میدم و متعهد میشم قسمت تبادل نظر نرم و تاپیکای دیگرانو نبینم. من اینجارو دوست دارم چون میتونم تاپیک بزنم و چیزای تو ذهنمو درست ذخیره کنم

اولیش از ته دل آرزو میکنم و با تمام وجود میخوام حالم خوب شه 

من همه کار برای حال خوب و زندگیم کردم و اینجا واقعا جاییه که باید بسپرم به خدا و رها کنم

آرزو میکنم صدای خنده هام خونه رو پر کنه 

آرزو میکنم به رشته و دانشگاهی که دوسش دارم برسم 

آرزو میکنم زندگی برام قشنگ و روون شه 🥲🩵

آرزو می کنم امسال معدلم بالای ۱۹ بشه... کنکور فرهنگیان در بیام...برم دانشگاه ... دماغم عمل کنم 

۲۰سالگی بچه دار بشممم

شاغل بشم 

آنقدر پول جمع کنم که نسلم در رفاه باشن 

ماشین بخرم...

لباسای ناز و خوشگل و همینطور لوازم آرایشی و...

به ایران کامل سفر کنم... و سفر های خارجی هم برم 

با همسرمم شاد و خوشبخت زندگی کنم 

الهی ... همگی باهم آمییییین

من هیچم و تو در تمامِ هیچِ من همه‌ای..🫂🫀

برام دعا کنین امسال دانشگاه مازندران حقوق قبول بشم الهی حاجت روا بشین لایک کنین بیام دعاتون کنم

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره .به خودم قول میدم و متعهد میشم قسمت تبادل نظر نرم و تاپیکای دیگرانو نبینم. من اینجارو دوست دارم چون میتونم تاپیک بزنم و چیزای تو ذهنمو درست ذخیره کنم

آرزو میکنم به اونی که دوسش دارم برسم 

اگه نه هم به کسی که قراره هر دو همو دوست داشته باشیم 

یه زندگی آروم بی حاشیه و پر از حال خوب 🥲🩵

یه تکیه گاه امن 

بچها شکر گذاریو فراموش نکنین معجزه دارههه

آرزو میکنم همه چیز جور بشه برم زیارت امام رضا 

تنهای تنها با خودش 

به هییچ چیز و هیچ کس فکر نکنم جز خودش 

حالمو خودش خوب کنه 

حتما عزیزم 🩵 حاجت روا بشی 😊

ممنونم زیبارو؛ همچنین شما هم:)

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند✨️🍁

سلام خضرت مهدی سلام امام حسینم سلام امام صادق سلام خضرت زینب سلام امام رضاسلام حضرت محمد سلام ۱۴معصو ...

مررررررسی عزیزدلم ممنون 😍 

تو ام همینطور ان شاءالله که حاجت روا باشی 🩵

برام دعا کنین امسال دانشگاه مازندران حقوق قبول بشم الهی حاجت روا بشین لایک کنین بیام دعاتون کنم

ان شاالله عزیزم 🥲🩵 امیدوارم حاجت روا بشی 🤍