2777
2789
عنوان

مشکل من با رابطه

253 بازدید | 25 پست

من ی تایم کوتاهی با ی نفر تو رابطه بودم خیلی دست و پا زدم درست یشه رابطمون نشد ادم بشدت سمی روان پریش و اشغالی بود ولی من فرصت دادم بهش الان که تموم کردیم من هم خیلی حس تنهایی دارم بشدت اذیت میشم نیاز عاطفی دارم حالم بده از طرفی هم از همه پسرا بدم اومده شرایطش هم ندارم خسته شدم نمیدونم چیکار کنم😭😭😭

خودتو به یه کاری حرفه ای چیزی که دوست داری مشغول کن که ذهنت خسته بشه و‌به مرور فراموش کنی 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با خودت دوست شو 

روی شخصیتت کار کن 

محاله احساس تنهایی کنی 

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

با خودت دوست شو روی شخصیتت کار کن محاله احساس تنهایی کنی

چرا محاله عزیزم؟ من که بچه نیستم ی عمر درس خوندم تنهایی کشیدم گفتم وقتمو ندم به جنس مخالف ولی من الان بشدت حس تنهایی دارم هیچکسو ندارم حتی باهاش حرف بزنم یا براش مهم باشم 

چرا محاله عزیزم؟ من که بچه نیستم ی عمر درس خوندم تنهایی کشیدم گفتم وقتمو ندم به جنس مخالف ولی من الا ...

عزیزم اون بالا گفتم درصورتیکه با خودت دوست بشی محاله احساس تنهایی کنی 

غالب احساس تنهایی از این میاد که با خودمون بیگانه ایم

لایک نکنید لطفاً✨☘️    یک عدد مترجم آزاد ☘️کاری داشتید خوشحال میشم انجام بدم.                          پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

اگه حست بهت دروغ نمیگه و مطمئنی به دردت نمیخوره خواهشاً خویشتن دار باش و اصلا طرفش نرو صرفا بخاطر ای ...

نه اونکه برام تموم شده بره بجهنم نمیخوام بیشتر از این بهم حس بد بده