2777
2789
عنوان

مشکل من با رابطه

| مشاهده متن کامل بحث + 253 بازدید | 25 پست
نه اونکه برام تموم شده بره بجهنم نمیخوام بیشتر از این بهم حس بد بده

به خودت فرصت بده فعلا به این زودی ها با کس دیگه ای دوست نشو این یکی خیلی بدتره

یه جوری خودتو سرگرم کن با دوستهای صمیمیت وقت بگذرون کلاس برو 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به خودت فرصت بده فعلا به این زودی ها با کس دیگه ای دوست نشو این یکی خیلی بدترهیه جوری خودتو سرگرم کن ...

مشکل همینه دوست صمیمی ندارم اصلا هیچکسو ندارم تو ی شهر کوچیک بدون امکانات و البته پولم ندارم هعی

الان هیچ سرگرمی ندارم شرایطش نیست اصلا

باشگاه کتاب آشپزی فیلم ایناهم خوبه پیاده روی یاوقت گذروندن با دوستی 

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

همون دلتنگی اذیت میکنه چندوقته باهم بودین

سه ماه باهم بودیم کلا اولین بار بود ب ی پسر فرصت دادم باورت میشه؟؟ همیشه میفتادن دنبالم من محل نمیدادم ولی ارزش نداشت اشتباه کردم

هرچقدر میریم جلو زمونه بدتر و بی فرهنگ تر میشه

متاسفانه....

من هیچوقت تن ب رابطه الکی ندادم همیشه تحمل کردم گفتم تنهایی بهتره برای اینکه ی ادم درست خدا سر راهم بذاره که بتونم عشق واقعی رو تجربه کنم ولی اخیرا متوجه شدم اشتباه میکردم و اصلا چنین چیزی توهم هست فقط همه بفکر سرگرمی و خوش گذرونی ان