2777
2789

چيا شنيدين كه عجيبه يا خواباتون يا پيشگويي اين چيزا ديگه خلاصه بگين يكم لذت ببريم 😍

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃

تابستون یه سالی خواب دیدم دارم دور یه ضریحی می چرخم و دعا میکنم رفتم داخل اون ضریح سه تا قبر بودن ، یه صدایی اومد گفت تو داری فرزندان موسی کاظم رو زیارت میکنی ، و همون تابستون رفتم زیارت امام رضا ، حضرت معصومه ، و شاهچراغ 

مادربزرگم فوت شده بود خواب دیدمش ازش پرسیدم چی اوجا بکار آدم میاد گفت دعای بعد جوشن تو مفاتیحتون رو بخون من اصلا تا اون . که مفاتیح رو باز کردم نمیدونستم اون دعا  اونجاس . باز کردم دعایی بود که ایمانت رو وآسه موقع  جدا شدن روح از تن به امانت می‌سپردی. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یک بار شنیدم دوستم میگفت تو خونه تنها بودم یکی داد زد النا(النا اسمش هست)بعد رفته در رو باز کرده دیده هیچکس نیست و دوباره اون صدا اومده 

سریال داستان یک شب مثل ماست

تابستون یه سالی خواب دیدم دارم دور یه ضریحی می چرخم و دعا میکنم رفتم داخل اون ضریح سه تا قبر بودن ، ...

چقد جالب 😇

يه دختر كه فقط اومده اينجا درد ودل كنه همين بدون هيچ دروغي زندگي زيباست امّاعادلانه نيست🙃
مادربزرگم فوت شده بود خواب دیدمش ازش پرسیدم چی اوجا بکار آدم میاد گفت دعای بعد جوشن تو مفاتیحتون رو ...

خدارحمتش كنه 

یک بار شنیدم دوستم میگفت تو خونه تنها بودم یکی داد زد النا(النا اسمش هست)بعد رفته در رو باز کرده دید ...

واااااي خداااا🫣

بچه بودم ی  فرشته دیدم...حتی زن عمومم دید نمیدونم فک کنم فرشته بود ی چیز شنل مانند با کلاه سفید تو تنش قدش کوتاه ی چوب دستی داشت...با ی لبخند نگامون میکرد ..تو حیاط خونه پدربزرگم ۵سالم بود هنوز یادمه و مطمئنم واقعی واقعی بود هیچ وقت لبخندشو یادم نمیره