2777
2789
عنوان

زندگیم داغون شدههههههه

213 بازدید | 25 پست

سلام دوستان

من در حال حاضر ایران زندگی نمیکنم ممکنه ی روزی کلا برگردم ایران و یا ممکنه برنگردم کلا

مادرم چند وقتیه میخواد طلاق بگیره 

پدرم ادم بشدت سمی و دیکتاتور نمیشه کنارش زندگی کرد

اخرشم خیانت کرده ب مادرم فقط این مدت یجورایی حمایت مالی داشته پدرم

مادرمم بعد چندین سال سختی و عذاب و اینا افسرده شده و دیگه جونی نمونده براش تو این زندگی همه جوره زندگیو تحمل کرده 

حالا من از این قضیه طلاقشون خیلی ناراحتم ولی اوکی هست مادرم حق داره نتونه زندگی کنه

اما ی چیزی ک متوجه شدم مادرم با یکی درارتباطه و فک میکنم تحت تاثیر اون شخصه ک میخواد طلاق بگیره این منو خیلی داره اذیت میکنه چون اون شخص ادم درستی نیس بشدت ادم بدیه ولی مادرمو گول زده 

بخاطر همین من اصرارم اینه مادرم برگرده فعلا و طلاق نگیره میخوام  وادارش کنم برگرده چون با این تصمیم اتفاقای خوبی در انتظارش نیس 

بهش میگم برگرد سه چهار سال دیگه خودم حمایتت میکنم درت میارم بیرون از این زندگی ولی اینکارو نکن

متاسفانه اصلا گردن نمیگیره ولی من مطمعنم ک قضیه اینه بره یا همچین شخصی ازدواج کنه 

دوستان واقعا نمیدونم برم به کی بگم نزارن مادرم همچین اشتباهی کنه حس میکنم دعایی چیزی نوشتن براش انگار دیوونه شده😭😭😭 طلاق نگرفته حرف ازدواج میزنه!

مادرم بشدت خانوم خوب و پاکدامنیه لطفا قضاوت نکنین من میشناسمش تو این سالها

بگین برم ب کی بگم ماجرا رو چیکار کنم چی بگم بهش دست از این اشتباه ورداره

یا ول کنم هر جور میخواد تصمیم بگیره!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال شو

اون در نهایت کاری خودش بخوادو انجام میده

چیزی ک اینجا بهش رسیدم اینه...در هر صورت حق با شماس و من عمرا ریپلای بزنم و بحث کنم چون زمان و انرژی هر دو برام ارزشمند تر از بحث با شماس

از کجا می‌دونی اون آدم خوبی نیست؟!

بهش ثابت کن با هر مدرکی که داری 

مادرت اول مهریه بذاره به اجرا بعدا طلاق

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

عزیزم مادرشما تو زندگی کمبود های زیادی رو تجربه کرده حالا دنبال عشق میگرده نیاز به دیده شدن داره نیاز به حمایت و عشق الان تصمیمش احساسی هست اما میترسه دیگه هیچوقت نتونه با عشق زندگی کنه بزار خودش تصمیم بگیره 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

از کجا می‌دونی اون آدم خوبی نیست؟!بهش ثابت کن با هر مدرکی که داری مادرت اول مهریه بذاره به اجرا بعدا ...

میدونم دیدم خود مادرمم میدونه بهش گفتم زده زیرش جلو من

ولی شواهد نشون میده ک جلوی من اینجوری میگه و گردن نمیگیره و خودشو گول میزنه

عزیزم مادرشما تو زندگی کمبود های زیادی رو تجربه کرده حالا دنبال عشق میگرده نیاز به دیده شدن داره نیا ...

بله درسته 

ولی اخه من مطمعنم ک نمیتونه با همچین شخصی با عشق زندگی کنه 

ب دلیل یکسری مسائل ک نمیشه تو سایت گفت

خودش داره میره بخاطر حال روحیش ولی خب من شرایطشو ندارم

بزار بره 

درک میکنم مادرتو خودم مثل اونم ولی دارم روی خودم کار میکنم خیلی سخته خیلی

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯