2777
2789
عنوان

زندگیم داغون شدههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 213 بازدید | 25 پست
میدونم دیدم خود مادرمم میدونه بهش گفتم زده زیرش جلو منولی شواهد نشون میده ک جلوی من اینجوری میگه و گ ...

خب دیگه 

وقتی می‌دونه انگار خودش داره انتخاب می‌کنه 

کم کم به گوشش بخون شاید به راه اومد 

الان تحت فشار هست 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

بله درسته ولی اخه من مطمعنم ک نمیتونه با همچین شخصی با عشق زندگی کنه ب دلیل یکسری مسائل ک نمیشه تو س ...

همه ما فقط قراره یبار زندگی کنیم میدونم شما چون داری بیرون از قضیه به قضیه نگاه میکنی مسلط تر هستی و کمی و کاستی های رابطه رو می‌بینی اما مادرشما سالها آزار و اذیت دیده خیانت دیده و الان فقط نیاز به دیده شدن داره و عواقب تصمیمش رو نمیتونه درنظر بگیره 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بزار بره درک میکنم مادرتو خودم مثل اونم ولی دارم روی خودم کار میکنم خیلی سخته خیلی

اخه رفت و پشیمون شد تو زندگی با همچین شخصی اون موقع چی میشک میدونم قراره پشیمون شه

خب دیگه وقتی می‌دونه انگار خودش داره انتخاب می‌کنه کم کم به گوشش بخون شاید به راه اومد الان تحت فشار ...

دارم سعیمو میکنم 

ولی میگم برم ب خانوادش داداشش خواهرش مامانش کسی بگم نگم 

دارم سعیمو میکنم ولی میگم برم ب خانوادش داداشش خواهرش مامانش کسی بگم نگم

نه نگو این تصمیم درستی نیست 

هم اونا ممکنه چیزی بگن و دعوایی درست بشه 

هم مامانت ناراحت بشه 

ولش کن 

خواهش میکنم لایک نکنید لطفاً✨🍁☘️ دیوانه شدم از بس لایک می‌کنید                                             پیـشتم نباشم ، پـیشته حواسم!  احسان من   دوستت دارم ❤️🌱   🌷🍁❤️ اگر خوشحالی پیشش، کافیه برات!♥️💯✨به آرزوهام قول رسیدن دادم!✨✨✨

همه ما فقط قراره یبار زندگی کنیم میدونم شما چون داری بیرون از قضیه به قضیه نگاه میکنی مسلط تر هستی و ...

بله درستهولی این شخص بشدت ادم بی ابرویی هست 

من نمیتونم بزارم بره بعدا بی ابرو بشه مادرم!

نه نگو این تصمیم درستی نیست هم اونا ممکنه چیزی بگن و دعوایی درست بشه هم مامانت ناراحت بشه ولش کن

ممکنه خب حداقل جلوی اشتباهشو بگیرن

ی چیزی هم میشه انجام بدم اینکه ی مدت جوابشو ندیم و بگیم پشتت نیسنیم چون میخوای همچیم کاری بکنی!

منظورم طلاقش نیس

نه نگو این تصمیم درستی نیست هم اونا ممکنه چیزی بگن و دعوایی درست بشه هم مامانت ناراحت بشه ولش کن

چون برای مامانم خیلی مهمیم ما یعنی بچه هاش 

فک میکنم این اخرین و بدترین اهرم فشارمونه

ممکنه خب حداقل جلوی اشتباهشو بگیرنی چیزی هم میشه انجام بدم اینکه ی مدت جوابشو ندیم و بگیم پشتت نیسنی ...

اره این بهتره به نظرم 

اگر این جواب نداد اون موقع فکر دیگه ای میکنین

البته خواهر برادرات باید هماهنگ باشید یه وقت یه کدوم تون نرم نشه 

بشدت سنگدلانه رفتار کنید تا بترسه

بگین این کار کنه دیگه هیچ وقت ارتباط نخواهید داشت 

اره این بهتره به نظرم اگر این جواب نداد اون موقع فکر دیگه ای میکنینالبته خواهر برادرات باید هماهنگ ب ...

اره واقعا تو فکرمه 

ولی دلمم نمیاد میدونی 

مادرم نیاز ب حمایت داره تمها کسایی ک پشتشن دوتا بچه هاشن 

حتی خانواده خودشم میگن برگرد

و این خانوم بشدت جس تنهایی داره از اینکه هیشکی سمتش نیس

حالا با توجه به اینا بازم کار درستیه اینکارو بکنیم؟

اخه رفت و پشیمون شد تو زندگی با همچین شخصی اون موقع چی میشک میدونم قراره پشیمون شه

نه روان شناس منظورمه

یه جدول مزایا و معایب بهش بکش و بیدارش کن 

سال ۴۰۲ شروع یه زندگی جدید و تحول در من ...بینهایت خود جدیدم رو دوست دارم .💯