2777
2789

ببخشید ازتون میخام واقعا شرمندم🥲اگه در توانتون بود باید تا ۱۲ شب ۴تا  زیارت عاشورا بخونم میشه نفری یکی بخونید به نیت سلامتی پدر مادرم و اینک سایشون بالا سرم باشه 

پیش خدا رو سیاهم خودم باید بخونم ولی روم نمیشه😭😭😭😭😭😭عی خدا حالم خرابه دارم‌دق میکنم😭

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

میشه با دل پاکتون از ته ته دلتون دعا کنید همه چی خوب شه حال منم خوب شه😭😭😭😭

اگه امضامو میبینید برا سلامتی و طول عمر زیاد برای مامان بابام یدونه صلوات بفرستید،دعا کنین سایشون همیشه بالا سرم باشه🌸✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم خیلی شلوغم تا ۱۲ شب نمیتونم قول بدم 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

منم حالم بده انشالله خدا حاجتاتو بده💔

ممنونم🥺😭

عزیزم خیلی شلوغم تا ۱۲ شب نمیتونم قول بدم

اشکال نداره گلم  همینکه با دل مهربونت اومدی تاپیکم کافیه

منم حالم بده انشالله خدا حاجتاتو بده💔

ایاشلا حالت بزودی خوب شه🥺🫂

من یه دونه میخونم برات 🩷دعام کن استارتر ✨

مرسی مهربونم ایشالا به همه حاجتات برسی چشم

اشکال نداره گلم همینکه با دل مهربونت اومدی تاپیکم کافیه

اینطور که گفتی اکلیلیم کردی😍

سعی میکنم بخونم برات 😘

ان شالله اول حاجتت رو بگیری وای لیافتیه که نصیب من میشه امسب دوبار زیارت عاشورا بخونم 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

اینطور که گفتی اکلیلیم کردی😍سعی میکنم بخونم برات 😘ان شالله اول حاجتت رو بگیری وای لیافتیه که نصیب ...

عزیزدلم فدات بشم من مهربونم  خودتو اذیت نکن بخدا شرمندم میکنی عزیزمم🥺🫂فقط همینکه بفکرمی خودش کلیه❤️😭

چقدرم طرز فکرت زیباست