2777
2789
عنوان

طلاق از شوهر دو قطبی

1154 بازدید | 96 پست

سلام من1وسال و نیم ازدواج کردم شوهرم خیلی خیلی عصبیه با کوچکترین چیز به هم میریزه فحش های ناموسی میده کتکم میزنه وقتی کتکم میزنه تو خونه حبسم میکنه گوشیمم ازم میگیره که نتونم به کسی زنگ بزنم به دادم برسه وسایل خونه رو خورد میکنه بهم تهمت میزنه نمیزاره با خونوادم رفت و آمد کنم یا بهشون زنگ بزنم سرکار نمیره چندبار میخواسته منو بکشه یه بچه5ماهه دارم بچمو میخواست بکشه خودش میخواست خودشو دار بزنه یه بارم خودشو آتیش زد که من خاموشش کردم دوبار تا پای طلاق رفتم ولی هربار اومد تعهد داد و با وجود مخالفت های شدید خانوادم باز برگشتم به اون جهنم و فکر کردم درست میشه چند وقت پیش از تو مدارکش یه نامه از روان پزشک پیدا کردم که تایید کرده بود اختلال دوقطبی و پارانویید داره نامه رو بردم دادگاه و دادگاه فرستاد پزشکی قانونی که تایید بشه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اثبات میخواد تو هم هیچ اقدام برای اثبات نداشتی باید اون لحظه تماس با ۱۱۰ برای صورتجلسه گرفتن نامه معرفی نامه به پزشک قانونی چندبار باید این اقدامات میکردی بعد دادخواست عسروحرج میزدی با ضمیمه مدارک اثباتت

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

دقیقا شوهر منم همینه اما وقتی خوب میشه اصلا یه جوری خوب میشه انگار اون آدم قبلی یکی دیگه بوده.میدونی گلم اشتباهمون این بود بچه آوردیم 

امروز1404/۳/۱۱خیلی درمونده و افسرده ام ولی امیدم به خداست از خدا میخام یه نگاه ویژه به زندگیم بکنه که بگم خدایا شکرت نتیجه صبرمو بهم دادی.امیدوارم چند وقت دیگه که به امضام نگاه میکنم با خودم بگم چه روزای بدی بود خداروشکر گذشت... خدایا همه چیزو سپردم به خودت نذاری اون اتفاق بیوفته 💔😭

رفتیم روان پزشک اول خانم دکتر ازم پرسید که تو چیکار میکنی که شوهرت انقدر عصبی میشه که کتکت میزنه حتی آدم های دیوانه هم الکی کسی رو کتک نمیزنن حتما بارها یه اشتباهی رو تکرار کردی یا کاری میکنی که میری رو اعصاب شوهرت که میاد کتکت میزنه و البته مدرک پزشکی قانونی برای اثبات حرفت هم نداری  پس حرفات قابل باور نیستن و دروغ میگی و حرفای شوهرت به واقعیت نزدیکترن 

دقیقا شوهر منم همینه اما وقتی خوب میشه اصلا یه جوری خوب میشه انگار اون آدم قبلی یکی دیگه بوده.میدونی ...

خیلی حالم بده ازینکه چون مدرکی برای کتکاش و آزاراش ندارم  با وجودی که نامه رو به خانوم دکتر نشون دادم که دوقطبیه به من گفت تو دروغ میگی و حرفای شوهرت به واقعیت نزدیکتره😭

شوهر منم دوقطبیه اما مظلومه اصن کار ب کارم نداره فقط بیماریش😭

شوهر من به بچه خودش هم رحم نمیکنه از یه طرف باهام کلی دعوا میکنه که تا قبل6ماهگی حق نداری حتی به بچه آب بدی و کلی سر این قضیه دعوا راه انداخت و وسایل خونه رو شکوند از یه طرف میخاست بچه رو بکشه و وقتی اینو به روان پزشک گفتم گفت مگه میشه کسی که انقد سر بچش حساسه بخواد بچشو بکشه