2777
2789

من تو دلم بدم میاد ازش سعی میکنم ظاهرو حفظ کنم اونم از رفتاراش معلومه حس خوبی به من نداره

دارم اذیت میشم واقعأ 

کمک😔

💧  اب 💧 را‌  دری‌اب 💧

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه مثل ما..الان دوست دارم سر تو تنش نباشه

تو چون 3 ماه اولی بارداری سرشم بزنی طبیعیه 

علایق : تربیت فرزند ، روانشناسی ، زبان انگلیسی ،طب سنتی و ... دعا کنید برام ...طاقتم کم شده😔

بخاطر مطالعه ی پستهای منفی این سایته. منم یه مدت ازش متنفر بودم و الکی دعوا راه مینداختیم و قهر بودیم. وقتی کلا این سایتو گذاشتم کنار خوب شدیم

نمیگم مفید نیست ولی پستای منفیش بیشتر از مثبت و اموزندشه

عزیزم حتما یه نکات مثبتی داشته شما بهش بعله گفتی دیگه به اون نکات فکر کن برای همدیگه وقت بزارید برید مسافرتی جایی شاید زندگیتون یکنواخت شده

به دیگران اجازه ندهید تا زندگیتان را رنگ آمیزی کنند، شاید جز رنگ سیاه رنگ دیگری نداشته باشند!!
بخاطر مطالعه ی پستهای منفی این سایته. منم یه مدت ازش متنفر بودم و الکی دعوا راه مینداختیم و قهر بودی ...

واقعا گل گفتی

رحم جایگزینی 25سالمه شیراز                              ایدیdarya_bahar