2777
2789

من چند تا تایپیک زدم که اضافه وزن دارم ... شبها بیدارم و روزها میخوابم .... تنبلی میکنم .... از رختخواب بیدار نمیشم .... تصمیم گرفتم تغییر کنم و زندگی رو از افسردگی خارج کنم ... هر وقت تاپیک زدم خیلی از دوستان مثل من بودند تصمیم گرفتم یه تایپیک بزنم‌ که هم دیگه رو تشویق کنیم به بلند شدن شروع کردن .... هرکسی مثل منه بیاد بگه 

برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم تنبلم تو کار خونه

الان یه هفتست انگار بمب ترکیده تو خونم میگم ولش کن آخر هفته حال ندارم

البته سرکارم روزا خونه نیستم

موندم آخر هفته چیکار کنم.

سخته، ولی چون میگذرد غمی نیست، پس "آرووووم باش، آرووووم" 
توضیحاتی که واسه خودت دادی منم دقیقا همونطوریم

بنظرم برای امروز یعنی الان ...یه اهنگ بزار و شروع کن به انجام کارهای خونه و اینکه شام بپزی ... بعد یه دوش بگیر ... شب بیا بگو چه کارهایی کردی ... خوبه ؟ 

ای ام تنبل  اما امروز یه حرکاتی زدم واسه خونه

خیلی خوبه ... از تغییرات کوچیک شروع کن ...

بنظرم برای امروز یعنی الان ...یه اهنگ بزار و شروع کن به انجام کارهای خونه و اینکه شام بپزی ... بعد ی ...

والاا دوشمو گرفتم صبحونمم خوردم الانم میخوام ناهار بخورم ،راستش به همه کارام میرسم انحامشون میدم ولی دقیقه ۹۰

منم اضافه وزن دارم به کارها و نظافت خونه نمی رسم تا جای ممکن از غذا پختن در می رم ولی از 6 صبح بیدار میشم 7 میرم سرکار 4 میام خونه همش هم با دخترم سر و کله میزنم یا باید به کارهای عقب موندم برسم خیلی احساس بدی دارم همه دارن خونه تکونی می کنن من خونم روز به روز کثیف تر میشه

خانم خوشگلای تایپیک که میخواند همراه باشند برند کارهای خونه رو انجام بدند البته همراه با موسیقی ... ساعت ۱۰ تا ۱۱ شب بیاند تعریف کنند .. اینجوری انگیزه پیدا میشه ...فقط با خودتون صادق باشید 

خانم خوشگلای تایپیک که میخواند همراه باشند برند کارهای خونه رو انجام بدند البته همراه با موسیقی ... ...

اونهایی که کار خونه ندارند یه کاریی که عقب میندازند رو انجام بدند