من چند تا تایپیک زدم که اضافه وزن دارم ... شبها بیدارم و روزها میخوابم .... تنبلی میکنم .... از رختخواب بیدار نمیشم .... تصمیم گرفتم تغییر کنم و زندگی رو از افسردگی خارج کنم ... هر وقت تاپیک زدم خیلی از دوستان مثل من بودند تصمیم گرفتم یه تایپیک بزنم که هم دیگه رو تشویق کنیم به بلند شدن شروع کردن .... هرکسی مثل منه بیاد بگه
برای براورده شدن حاجتم و سر و سامان گرفتم زندگیم صلوات بفرستید ..ممنون
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
بنظرم برای امروز یعنی الان ...یه اهنگ بزار و شروع کن به انجام کارهای خونه و اینکه شام بپزی ... بعد یه دوش بگیر ... شب بیا بگو چه کارهایی کردی ... خوبه ؟
منم اضافه وزن دارم به کارها و نظافت خونه نمی رسم تا جای ممکن از غذا پختن در می رم ولی از 6 صبح بیدار میشم 7 میرم سرکار 4 میام خونه همش هم با دخترم سر و کله میزنم یا باید به کارهای عقب موندم برسم خیلی احساس بدی دارم همه دارن خونه تکونی می کنن من خونم روز به روز کثیف تر میشه
خانم خوشگلای تایپیک که میخواند همراه باشند برند کارهای خونه رو انجام بدند البته همراه با موسیقی ... ساعت ۱۰ تا ۱۱ شب بیاند تعریف کنند .. اینجوری انگیزه پیدا میشه ...فقط با خودتون صادق باشید