2777
2789
عنوان

یکی اینجا میگفت با یه سوره بهترین ازدواجو کرده همسرش هم خیلی پولدار

| مشاهده متن کامل بحث + 1548 بازدید | 131 پست
چادری نه ولی نمازخون بودم وهستم نمازخیلی برام مهمه نمازشب هنوزم میخونم کلابانمازحالم خوبه شوهرم وضع ...

ماشالله عزیزم خوشبختیتون پایدار 🧿🌸

سنتی اشنا شدید ؟

نماز شبو کلا چقد خوندی ک ازدواج کردی چندماه خوندی ؟ ب نیت ازدواج میخوندی ؟ ۱۱ رکعت ؟

چشم حتماعزیزدلم

ممنونم 😔🥲

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید ینی از لحاظ اخلاقی همونه ک میخواستی ؟ینی خونه و ماشین نداشت موقع خاستگاری؟

از نظر اخلاق و رفتار از کل داماد و پسرای فامیل سرتره و همونی هس ک آرزوش داشتم،ولی متاسفانه خونه و ماشین نداره چون خانوادش حمایت نکردن و نمیکنن

چادری نه ولی نمازخون بودم وهستم نمازخیلی برام مهمه نمازشب هنوزم میخونم کلابانمازحالم خوبه شوهرم وضع ...

گلم حدیث میشه دعا کنین امسال دانشگاه مازندران حقوق قبول بشم شماهم بگین امشب دعا تون کنم الاهی به هر حاجتی دارین برسین

.

گلم حدیث میشه دعا کنین امسال دانشگاه مازندران حقوق قبول بشم شماهم بگین امشب دعا تون کنم الاهی به هر ...

منم دعات کردم🧡

لطفا دعا کنید شرمنده پدرومادرم نشم و هرچه زودتر برم سرکار و بی‌پولی نکشم🤲🏻😔اونا چشم امیدشون به من هست.🙏🏻🤲🏻💚🌹لطفا دعا کنید از خطا به دور باشم🤲🏻💚من روزهای سختی میگذرونم با دعاهاتون خوشحالم کنید لطفا🙏🏻😔

کاری نداره چارتانمازدورکعتی نافله ست که کاملامثل نمازصبحه دورکعتم شفعه ویه یه رکعتی

شفعه هم مث نماز صبح؟

با سوره یس ازدواج کردمشوهرم خیلی خوبه ولی پولدار نیس😂

یعنی چهلم سوره یس گرفتی؟ بعد چندروز اومدن خواستگاری ؟

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم

فامیله

خوشبخت باشید همیشههههه

کاری نداره چارتانمازدورکعتی نافله ست که کاملامثل نمازصبحه دورکعتم شفعه ویه یه رکعتی

عزیزدلم شما ک نفست حقه میشه لطفا برام دعا کنی من یه ازدواج  عالی موفق بکنم و همسرم معیارای اخلاقی و مالی مدنظرمو داشته باشه و خوش اخلاق و پولدار باشه

برات ایت الکرسی خوندم عزیزدلم 🌸

من نمازشب زیادمیخوندم خداروشکرشوهرم خیلی خوبه

اره افرین نمازشب عالیه. منکه یه شب نخونم اون شبم صبح نمیشه

ارزوم و هدفم تو زندگی ازدواجه.خدایا امسال ۱۴۰۴برام جورش کن اگه جورش نمیکنی سال جدیدو نبینم لطفا🙏🏻 کسی درموردامضام سوال نپرسه لطفاً به اندازه کافی حسرت دارم