2777
2789

اگه فمینیسم نبود زن حق تحصیل نداشت نمیتونست رای بده نمیتونست تنیس بازی کنه نمیتوست تو ورزشگاه ها لباس  راحت بپوشه و همیشه باید خونه میموند حتی تو خیابون نمیتونست سرشو بالا بیاره من نمیخوام بگم فمینیسمم اما بعضیا با برابری چه مشکلی دارن که جلو جنس مخالف حتی همجنسای خودشونو تخریب میکنن

یه سری از قواعدش افراطی و آسیب رسانه

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)||

زن و مرد مکمل همن جمع کنین یسره جنگای جنسیتی

هرموقع احساس میکنم حرص و فشار نخوردم و دارم سالم زندگی میکنم میام نی نی سایت خودآزاری😂لطفا برای برآورده شدن حاجتم ی صلوات مهمونم کن😍🌷ممنونم دوست خوبم❤️ مجبور نیستیم هم نظر نیستیم ریپ بزنیمو نظرمونو تو حلق دیگران کنیم🤗

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بابا بزارید تکلیف معلوم کنم از دید خیلیا اگه زن اشتباه یا گناه بکنه غلط کرده مرد بکنه بخاطر اینکه لغزیده

زن ها باید خوددار و با حیا و ساکت باشن حق با مرداس

نباید بیام سایتت بیرونم کنیدددد 

والا من با برابری تو خرج زندگی رو دادن مشکل دارم 

من نمیتونم تو گرما بزنم بیرون برای یه لقمه نون خواهشا اینو قید کنین من میخام به زندگی پرنسس طور خودم ادامه بدم تو این مورد منو استثنا بنویسین😅

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️
بابا بزارید تکلیف معلوم کنم از دید خیلیا اگه زن اشتباه یا گناه بکنه غلط کرده مرد بکنه بخاطر اینکه لغ ...

مرد اگه مرد باشه هیچ وقت به جز زن خودش به زن دیگه ای نگاه نمیکنه پس اگه اینطوره زنا حق زندگی ندارن چون باعث لغزش نرها میشن

چون پیج فمنیسم روزمره رو دیدنفمنیسمی که برامون حق رای آورد با فمنیسم قرن ۲۱ خیلی فرق داره

واقعا درسته فمینیسم های قرن پیش با الان خیلی فرق داره ولی بازم بعضی زنا به توسری خور بودن عادت دارن

چون زن ومرد برابر نیستن آخرش برابری یعنی ی جاهایی به خانمها ظلم میشه بعدم دیگ. از اونور بوم افتادن وافراطین و کانون خانواده رو نشونه گرفتن همش میگن مردا رو فلان کنید و پس ا فلانن

باعث میشه اصلا مهر ومحبتی تو خانواده شکل نگیره 

فمنیست یعنی خانم ک سر کار میره و با آقایی زندگی میکنه آقا اجاره خونه رو بده خانم خرج زندگی 

ولی خانمها هرجا به نفع خودشون هست جبهه میگیرن ک نه پول ما مال خودمونه و میخوایم طلا بخریم

کلا چیز چرتیه 

اساس زندگی باید روی گذشت باشه

مثلا این خانم کاتوزیان فمنیست هست برو حرفاشو گوش بده حالت بهم میخوره میگه من قبل ازدواجم با دوستم رابطه جنسی داشتم وخیلی اومی هست😑