2777
2789
عنوان

بنظرتون پدرم درست میگه

202 بازدید | 20 پست

سلام دوستان 

من عقد کردم و همسرم هروقت میاد خونمون گهگاهی اوایل دست در میومد این چند وقت حدود از میشن گفت از چهار ماه عقد دو ماه شو  اصلا مشغله کاریش و خستگیش اجازه نمی‌داد وقتی میاد خونمون دست پر بیاد و پدرم به طور مستقیم به مادرم اعلام ناراحتی کرده از اون پس ما میوه میگیریم و میریم و حالا فهمیدم منظورش خورد و خوراک هم هست که خودمون بپزیم و بیاریم 

خوشبختانه وضع پدرم خوبه و وضع همسرمم خوب و البته خودمم تک دخترم و ما سعی می‌کنیم دست پر بریم که به پدرم احترام بزاریم اما می‌خواستم بدونم آیا این موضوع تو زندگی شما هم بوده؟ و حساسیت پدرم درست و بجاست؟

من از زندگی کردن لذت میبرم 🌞

پدرتون با این رفتاراشون شاید باعث سرکوفت شنیدن شما از خانواده همسرتون هم بشه 

یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی  اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه بابا این حرفا چیه چه تعصبات عجیبی

تمام نیکی ها و پیروزی هایی که بهت میرسه ای انسان از جانب خداوند است.احساس قشنگ و عالیییی دارم ازین که هر خوبی وارد زندگیم میشه از طرف خداست و خدا برام فرستادتش(: چقدر حس خوبی داره که خدا هست زیادم هست خدا حواسش به منه که برام خیر میفرسته چقدر براش عزیزم که‌ به یادمه!چقدر خوبه هرچقدر نا ممکن از نظر ذهنم باشه بازم بهم میده و فقط باید برم سراغ خودش که بی نهایت دست و دل بازه و رو عقل محدودم حساب نکنم خدا یچیزی فراتر از باورهام بهم میده خدا بی نهایت بخشنده و دست و دل بازه کافیه باورش کنیم خدایی ک من پیاله میگیرم دستم میرم دم خونش خدا پرش کن از آش برام بعد خدا میاد پیاله رومیگیره ی لبخند میزنه میگه بنده جان بازم ک کم باورم کردی بعد از لطف و کرمش میره یک قابلمه آش برام میاره این خداست این عشقه خدایی که قد کیهان دوسم داره 

نه پدرت خیلی آدم تنگ نظریه رفتارش خیلی زشته

کلا حسابگری درمورد خوراک مهمون خیلی حرکت زشتیه

مگه میخواد بیاد عیادت مریض که میوه بگیره دستش بیاد

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)||

نه توقع بیجا دارند . اگر این طوری هست شما خودتون دو تا با هم برید بیرون .

الان دوران عقد هستید یعنی برید سر زندگی خوتون هم هر دفعه بخوای بری خونه پدرتون باید خوراک خودتون هم ببرید؟

ممکنه 7 روز هفته هر شب خونه پدرت باشی باید این 7 روز دست پر بیاد؟ از کجا بیاره تو این گرونی؟ 

معمولا روز اول اونم اگه بعد از ی مدت طولانی اومده باشه نه اینکه هر روز دست پر بیاد

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

پدرتون با این رفتاراشون شاید باعث سرکوفت شنیدن شما از خانواده همسرتون هم بشه

من مستقیم به همسرم نگفتم 

هر سری میگم فلان چیز رو بخریم و خودش پیشنهاد میده و خب مادر منم عزیزی به جای یک غذا دوتا غذا می‌زاره اما من از توقع پدرم تعجب میکنم

ممکنه 7 روز هفته هر شب خونه پدرت باشی باید این 7 روز دست پر بیاد؟ از کجا بیاره تو این گرونی؟ معمولا ...

معمولا نمی‌مونه انقدر ولی خب دیگه اونم عادت کرده دست پر بیاد پدر من متاسفانه چون خودش همچین دامادی بوده از همسرم توقع نابجا داره

معمولا نمی‌مونه انقدر ولی خب دیگه اونم عادت کرده دست پر بیاد پدر من متاسفانه چون خودش همچین دامادی ب ...

شما باید باهاشون حرف بزنی هم پدرت هم همسرت،،، شاید بنده خدا ی روز دستش خالی باشه دیگه نباید بیاد

داداشم میرفت خونه نامزدش مادرم میگفت بعد از دوهفته میری خونشون دست خالی نری پدر و مادر نامزدش میگفتن دست پر نیای پولاتو الکی خرج نکن😅

ای آنکه در قلبمی و کنارم نه ! تو پنهانی ترین دلتنگی منی؛! خدایـــا! ازت میخوام به دلش آرامش بدی، شاد باشه بخنده دوباره عاشق بشه و زنـدگـی کنه❤ ممنوعه ترینم همیشه دوستت دارم😘خدایـــــا شکرت بابت داشتنش❤ب دستانم قول دستانت را دادم❤😍

دوستان پدرم میگه  بحث خرید خوراک نیست بحث احترام میای خونه من چیزی دستت گرفته باشی منم خودم مستقیم به همسرم این موضوع رو عنوان نکردم  و خداروشکر وضع مالی پدرمم خوبه ولی هیچ وقت این موضوع در مورد احترام از نظر پدرم برام درک نمیشد

نه توقع بیجا دارند . اگر این طوری هست شما خودتون دو تا با هم برید بیرون .الان دوران عقد هستید یعنی ب ...

ما شام گاهی وقتا بیرونی اگر هم بیایم خونه ما مامانم حسابی تدارک میبینه پدرمم همینطور  ولی این توقع واسم عجیب بود 

شما باید باهاشون حرف بزنی هم پدرت هم همسرت،،، شاید بنده خدا ی روز دستش خالی باشه دیگه نباید بیاددادا ...

دقیقا گلم شما حرفتون درسته  خدا حفظشون کنه براتون چه پدر مادر خوبی دارید