2777
2789

من یکم پیش زنگ زدم بهش

گفت اتفاقا تماس بی پاسخ داشتم از مامانمم و عمم 

به مامان زنگ زدم گفت فلانی دعوت کرده شام بیام دنبالت (عقدیم)

گفتم وقتی منم جزو تماس بی پاسخا بودم اول به مامانت زنگ زدی؟ 

شاید کار من واجب تر بود خب!!

گف تو دنبال دعوایی این اصلا چیز خاصی نیست و اینا دعوامون شد

حق نداشتم؟؟؟

عاشق عکاسی💕

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

معلومه که حق نداشتی مادرشه هاااا چندین سال زحمتش کشیده بزرگش کرده خودت میگی عقدی تازه تو هنوز زنشم ن ...

عزیزم عقد کردیم ینی شرعا رسما زنش شدم چرا زنش نیستم آخه

شاید من کار واجب تر داشتم باهاش

عاشق عکاسی💕

نه. ۱۳ ساله ازدواج کردم ،از شوهرم و مادرم هرکدوم تماس ببینم اول با مادرم حرف میزنم. شاید کاری داره شاید جایی گیره که به من احتیاج داره و این که تایم کمتری صحبت میکنم با مادرم.

شوهرمم همینطوره، نفر آخری که زنگ میزنه من هستم،شایدم اصلا وقت نکنه به من زنگ بزنه.

این حساسیت بی خودی زندگیتون رو خراب میکنه یعنی انقدر نیاز داری بهت نشون بده از مادرش مهمتری

آره خیلی

خیلی مریضم تو این موضوع همش دنبال اینم بفهمم من اولویتم 

نمیدونم دست خودم نیست اصلا

عاشق عکاسی💕
عزیزم عقد کردیم ینی شرعا رسما زنش شدم چرا زنش نیستم آخهشاید من کار واجب تر داشتم باهاش

الان تو حساسیت زیاد نشون دادی سر یه تماس هم اعصاب خودت بهم ریختی هم همسرت این تو ذهن همسرت میمونه شما دور روز دیگه بخایید برید زیر یه سقف اینقدر مشکل دارین از همجوره بعد تو بخای سر ریز درشتش اینطوری حساسیت بدی که خودتو نابود میکنی