2777
2789

دختر و پسر همو بخوان و بعد یکسال پسر بگه میام دوباره حرف میزنم با بابات 

چی میگید؟

پسره ۳۲سالشه و کارمندم هست

پدرم نامزدیمو بهم زد ولی الان بعد یکسال پسره میگه نمیتونم فراموشت کنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل بهم زدن چی بوده؟

حانواده ها مخالف بودن 

ولی نامزد کردیم

ولی مهمانی رو بابام نیومد گفت باید بهم بخوره 

وسایلو پس دادم ولی از وقتی پس دادم تا الان که یکساله پسره هزار بار گفته میام خودم حرف میزنم ببینم حرف حسابش چیه چمه که خوشش نمباد وقتی دونفری همو میخواییم

حانواده ها مخالف بودن ولی نامزد کردیمولی مهمانی رو بابام نیومد گفت باید بهم بخوره وسایلو پس دادم ولی ...

خب باید ی دلیل منطقی داشته باشه دیگ

اگ بی دلیل باشه و طرف مشکل نداشته باشه ازدواج کنن

من و شوهرمم همین وضع بودیم

خانوادم مخالفش بودن ولی من میخاستمش و ازدواج کردیم

خداروشکر مشکلی ندارم بعد۴سال

مهم اینه علتش چی بوده و اینکه حق با پدرت بوده یا نه برکردید به هم هم تا آخر عمر با خانواده ت گرم نمی ...

دوست داشتنمونو چه کنیم؟

هردو یه تجربه ناموفقم داشتیم 

میگه برم حرف بزنم اکر واقعا دلیل قانع کننده ندارن خودمون بریم سر زندگی

دلیل خیلی مهمه . پدر ها اشتباه نمیکنن

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

من کلا خودمم جدا زندگی میکنم از خانوادم

پدر منم مخالف بود به بهونه های الکی

تهش راضیش کردیم یه مدتم اذیت کرد اما ما با هم خوبیم

اگه واقعا دلیلش منطقی نیست و اون آقا هم همه جوره پات هست و همدیگه رو میخواید، تلاش کنید

بذاری راحت تموم بشه همیشه حسرت میخوری

💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟🖤💟

من یه بار به حرف بزرگترم گوش نکردم ، دیگه تا آخر عمرم پشیمون شدم و شد برام یه درس عبرت احترام به نظر بزرگترا

امروز که آمدت غنیمت بشمار.فردا که نیامده ضایع مگذار.دنیا یقین مزرعه آخرت است.امروز بکار روز دگر بردار🍃🧡🦋

من یبار خواستگاری رفتم مادر دختره راضی نبود دیگه خودمو خانوادم اصرارم نکردیم  تا به امروز 

بنظرم اصرار کردن تو اینجور موارد مثل التماس کردنه که خیلی اشتباهه  

مثل قدیم نیست که پسرا التماس و زانو بزنن برای یه دختر 

پسرای آلانی آگاه شدن البته نه همه

مرد