2777
2789
عنوان

اگه نامزدیتون بخاطر پدر دختر بهم بخوره ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 344 بازدید | 17 پست

این کار پدرتون بی احترامی به طرف مقابله باید با دلیل و برهان دلیل مخالفتش رو بیان میکرد نه که با مهمونی نیومدن اعلام کنه.بعد هم اقا حرف خوبی زده بباد با پدرت صحبت کنه ببینه دلیلش چیه غیرمنطقی بود خودت تصمیم بگیر این زندگی توعه و تو بهتر میدونی با این اقا خوشبخت میشی یا نه.از طریق مادر یا بزرگتری هم به پدرت برسون تو این فرد رو دوست داری و منتظری دلیل مخالفتشو بدونی که پدرتون باز بی احترامی نکنه.

مهربونم اگه دوست داشتی برای ارزوی پسرکم   که داشتن خواهر و برادر است با آمینی مهمونمون کن مهربونم❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حتما پدرت دلیل داره هر چیزی بزرگترا میگن یه منطقی پشتشه دور از زندگی شما باشه خیلیا دیدم اصرار کردن بعد بامغز خوردن زمین نه راه پس دارن نه راه پیش شما باید خیلی سنجیده تر عمل کنیین چون تجربه دومتونه 

کاربری دس دو نفره من و مامانم                                   تو نباشی همه زندگی سر و ته وارونه واااارهههه                     میشه برا سلامتی داداشم صلوات بفرستین؟ میشه دعا کنید زود خوبش بشه؟❤🙏🏻