2777
2789
عنوان

بسیجیا بیان

136 بازدید | 9 پست

ببینید ما یه محله زندگی میکنیم که واقعا نیاز داره پلیس بیاد به عده ای تذکر بده 

کوچمون بن بسته شبا بی خود و بی مورد میان داخل کوچه میشینن صحبت میکنن دادو بیداد میکنن بعد قلیون میکشن کردنش سفره خونه بخدا 

ماهم بچه کوچیک داریم اصلا من از دود قلیون و سیگار سردرد شدید میگیرم

هرچقدر با تیکه بهشون میگن نمیفهمن 

خونه های خودشدنم حیاط داره و صد متریه دیگ چرا میان تو کوچه بن بست میشینن و پر رفت وامد کوچمون تا اخر شب وضع همین

سگ و کفتر وچیزای دیگ که بماند چقد اذیتیم  درک ندارن واقعا 

حداقل پلیس بیاد و گشت ارشاد بیاد تذکر بده شاید عاقل شدن 

خدایا شکرت🙏💕 خدایادخترم سلامت و عاقبت بخیر بشه🤲 آمین🙏

سفره خونه هست پارک هست و خونه خودشون هست چرا  ح میان تو کوچه بن بست  بیرون و شلوغکاری و بی فرهنگ بازی درمیارن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ربطی به بسیج نداره. فکر کنم باید زنگ بزنی ۱۱۰

اخه بلد نیستم ب پلیس زنگ بزنم اینارو بگم بعد بفهمن میترسم بلایی سر بچه و زندگیم بیارن 

استشهاد محلی چند نفر از همسایه ها امضا کنن بعد برین کلانتری محل تون شکوائیه بدین با ضمیمه استشهاد یا هم دفاترقضایی دادخواست مزاحمت بزنین با استشهاد ضمیمه

کمک کردن از علاقه های فوق قلبیم هست هرکسی مشکل داشت احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه مهر قلب داشته باشه ولی نه [وجدان] همه بندگان مقرب الهی هستیم مهم اینه ک خدا فراموشت نکنه وگرنه بقیه که میان‌ و‌ میرن انسانیت داشتن و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست  انسانیت گاهـی یک لبخندهس یک آرامش امنیت که محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم  که به احساسات و روح یک انسان غمگینی آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی ها باشین.                                                                  

اخه بلد نیستم ب پلیس زنگ بزنم اینارو بگم بعد بفهمن میترسم بلایی سر بچه و زندگیم بیارن

نه عزیزم. بلا چیه. ما قبلا خونمون روو به ویووی شهر بود. شبا دختر پسرا میومدن، هم با سرعت وحشتناک رانندگی میکردن، هم غذا میخوردن میریختن میرفتن. بعدا همسایه ها انگار زنگ زده بودن ۱۱۰. هرشب ۱۱۰ میومد با ماشین دور میزد. اونا که چیزی نمیگن شما شکایت کردی. میتونی زنگ بزنی بپرسی. گرچه در نهایت همسایه ها نگهبان گذاشتن کوچه رو بستن. 

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊
نه عزیزم. بلا چیه. ما قبلا خونمون روو به ویووی شهر بود. شبا دختر پسرا میومدن، هم با سرعت وحشتناک ران ...

باشه همینا رو بگم کافیه ینی میان تذکر بدن راحت بشیم موقه ای ک دارن قلیون میکشن و سروصدا زنگ بزنم یا دقیقن ادرس و افرادو بدم برن بهشون تذکر بدن نیمدونم والا 

باشه همینا رو بگم کافیه ینی میان تذکر بدن راحت بشیم موقه ای ک دارن قلیون میکشن و سروصدا زنگ بزنم یا ...

همون‌موقع سر و صدا اگر دیر وقت هست میان تذکر میدن. اصلا زنگ بزن بپرس بگو من همچین مشکلی دارم ببین چی میگن

🕊 پر میشه این خونه از رقص و گل و شادی 🕊