2777
2789
عنوان

در طول روز به بچه هاتون چی میدین بخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 671 بازدید | 41 پست

پسربزرگم که هیچوقت گرسنه نیست..همون وعده ناهار هم چندتا قاشق میخوره میگه سیر شدم..پسرکوچکم بهتره.مثلا امروز صبح تخم مرغ خورده. ساعت ۱۰ چندتا دونه پسته..ساعت ۱۱ گرسنه بود نون‌پنیرگردو ساندویج کردم خورد..ناهار هم ماکارونی..الانم‌میگه چای چای بیسکوییت..شب هم شام‌میخوره.میوه هم شب یا وسط روز ممکنه بخوره..

پارسا پسرمامان😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پسرمن هم چیز مفید زیاد میخوره ماشاالله مثل غذای سالم میوه خشکبار و...هم چیزای مضر

خوراکی های مضر و کارخونه ای رو تا میتونی حذف کن حتما. کلی مواد افزودنی و نگه دارنده دارن

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
پسربزرگم که هیچوقت گرسنه نیست..همون وعده ناهار هم چندتا قاشق میخوره میگه سیر شدم..پسرکوچکم بهتره.مثل ...

بچه های منم همینن مدام باید جیزی بخورن مخصوصا از کلاس بر میگردن انقد گرسنه ن ..دیگه کم آوردم نمیدونم چی بهشون بدم هم متنوع باشه هم سالم 

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
منم عین بچه های شماعم دائما گرسنه

عریزم حتما تو سن رشد هستی😇

عزیزم بچه ندارم ولی بچه بودم مامانم نون پنیر سبزی یا خیار گوجه میداد میگف نون قوته دله

منم بهشون لقمه میدم 

بچه های منم همینن مدام باید جیزی بخورن مخصوصا از کلاس بر میگردن انقد گرسنه ن ..دیگه کم آوردم نمیدونم ...

پسر منم کلاس ورزشی میره بیشترگشنش میشه...ازبس اولی بدغذاست..دومی تا میگه گشنمه خوشحال میشم.خامه عسلی وکاکائویی هم گزینه خوبیه.هم برای صبحانه هم عصر..

پارسا پسرمامان😍
پودر گوجه رو همون اول بزنیم؟ خوشمزه میشع؟

نه وقتی پخت تموم شد بریزید روش و هم بزنید

آره عزیزم 

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....