2777
2789
عنوان

در طول روز به بچه هاتون چی میدین بخورن

| مشاهده متن کامل بحث + 590 بازدید | 40 پست
بچه هات پسرن منم همینم اصلا سیر بشو نیستن پفیلا خونگی هم خیلی خوبه براشون من بیشتر پفیلا درست میکنم ...

ممنون اصلا یادم نبود حتما براشون درست میکنم👍

یه دختر یه پسر ۱۰ و ۴ ساله ...آنقدر هم لاغرن، مثل بچه های سومالی😁

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿
پسر من دو سالشه هیچی نمیخوره همش میگه نه نه خیلی بده

دختر منم اولا بد غذا بود هیچیییی نمبخورد الان کم مونده منو هم بخوره 😁😄

بله من منطقی تصمیم میگیرم و با احساساتم برای تصمیمی که گرفتم عزاداری میکنم 🙂😕 کتاب، شعر، موزیک و فیلم حالمو خوب میکنن 🌿

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه مامان من بود دفعه دوم میگفت بیا منو نمک بزن و بخور😐😂

آخی 😂

ممنون اصلا یادم نبود حتما براشون درست میکنم👍یه دختر یه پسر ۱۰ و ۴ ساله ...آنقدر هم لاغرن، مثل بچه ه ...

من پسر کوچیکم لاغره ولی میگن همین که زیادی میخورن باعث میشه چاق نشن دیگه نمی‌دونم 

مواد پروتئینی اشتها رو کم میکنهلبنیات شیر ماست حبوبات گوشت

عزیزم نمیخوام اشتها شون کم بشه..غذا شونم اکثرا گوشت و سبزیجاته .یعنی تو هر وعده هم پروتئین هم سبزیجات میذارم ..چند سالی به سالم خواری رو آوردیم،  فست‌فود و قند و آرد سفید رو خیلی کم مصرف میکنیم 

من پسر کوچیکم لاغره ولی میگن همین که زیادی میخورن باعث میشه چاق نشن دیگه نمی‌دونم

چاق و لاغر بودن هم به تحرک بستگی داره هم ژنتیک ..بچه های من ژنتیکی لاغرن 

پسر من دو سالشه هیچی نمیخوره همش میگه نه نه خیلی بده

منم دارم یدونه موندم چیکارکنم

عزیزان من باردارنیستم تاپیکام فقط براآگاهی دادن به ماماناهستش دیگه انقدپرسیدین گفتم اینجابنویسم براتون

از چندسالگی خوب شد غذا خوردنش

از ۸ سالگی به بعد🤪 تا ۸_۹سالگیش من زجرررر کشیدم سر غذا نخوردنش .یکی دو ساله پر اشتها شده

منم میگن به پدرشون رفتن تحرکم. که خیلی دارن

همسر منم همینطوریه بسیار پر تحرک و پر انرژی و خوش خوراک و تقریبا لاغر 

تخمه و پفیلا بده تا مدت طولانی سرگرمش میشن 😂

تخمه خونه رو به گند میکشه 🤭