2777
2789
عنوان

کار واسه بچه 14 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 244 بازدید | 33 پست
من از بچگی کار کردم خانوادمم مخالفت نداشتن بستگی خود اون بچه هم داره که چقدر جربزه داره مثلا کار کرد ...

دختره بعد خیلی خیلی علاقه داره

انگار یه امید بزرگ درونشه

بعد برگشت به من گفت من الان نیاز دارم تا از استعدادام باخبر شم و امیدوار شم به خودم

نور و عشق الهی جاریست✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه چهارده ساله بچسبه به درسش نهایت اگه دوست داره یه حرفه ای مثل خیاطی یا ارایشگری یاد بگیره یا هنر ...

الان دوره ی استعداداشه،

هم درسشو میخونه هم کارشو میکنه دیگه

نور و عشق الهی جاریست✨

تروخدا بش اجازه بدین منم ۱۳سالگی میخواستم بکنم و برم دنبال علاقم نزاشتنن و * البته منم نگفتم بهشون چ ...

دست من که نیست:)

منم ۱۳ سالگی میخواستم برم هیچکی نذاشت الان میخوام یه واسطه شم واسه این بچه

نور و عشق الهی جاریست✨

دختره بعد خیلی خیلی علاقه دارهانگار یه امید بزرگ درونشهبعد برگشت به من گفت من الان نیاز دارم تا از ا ...

خب اون باید درس بخونه 

اگه دختره ببرینش سالن یا ارایشگری یاد بگیره یا ناخن یا چیزای دیگه یا اگه اشنا دارین ببرینش مغازه ما اینجا نمیتونیم نظر بدیم اخه معلوم نیست نمیدونیم استعدادش توی چیه شاید اصلا استعدادش برنامه نویسی یا کامپیوتر باشه شاید توی یه شاخه درسی قوی باشه ولی توی کشور ما یه شغل راحت و امن واسه دختر چیزایی هست که مربوط به ارایش و یا مغازه و کارای خدماتیه 

وا چرا از خونه نمیذارن بره بیرون؟ شاید واسه محدودیتی که ایجاد کردن بچه میگه برم سر کار بلکه آزاد شه

خیلی با همکلاسیاش فرق داره،نه گوشی داره نه چیزی

تاحالاهم با دوستاش نرفته بیرون:)

نور و عشق الهی جاریست✨

نمیدونم ولی خیلی سرکوب میشه

اجیم و خودمم همینطور بودیم، اجیم از شدت استرسی ک بهش بابام تو خونه میداد . فیبرومیالژیا * درد پراکنده تو بدن و خستگی مزمن و افسردگی*  گرفت.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.

خیلی با همکلاسیاش فرق داره،نه گوشی داره نه چیزیتاحالاهم با دوستاش نرفته بیرون:)

دقیقا مث خودم و خواهرم

تنها فرقش اینه منو خواهرم موبایل داریم...🥲

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند.