2777
2789
عنوان

کار واسه بچه 14 ساله

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 33 پست
واییی خدا

آره.

بعد هرروز هم هی ب من میگ که اجی. خیلی استرس دارم و اینا، میشه فرار کنیم؟ ( ب منو مامانم میگه)

پدر و مادرم اینطورین ک خیلی هم تو خونه دعوا میکنن و بابامم بشدت استرس میده بهش درحدی ک دیگ از اتاقش نمیاد بیرون و تا میاد بیرونم استرس میگیره.

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند✨️🍁

آره.بعد هرروز هم هی ب من میگ که اجی. خیلی استرس دارم و اینا، میشه فرار کنیم؟ ( ب منو مامانم میگه)پدر ...

وای دقیقا شوهرخاله ی منم اینطوریه،ولی برعکس خالم خیلی طرفشه با اینکه کل فامیل میدونن داره بهش خیانت میکنه،

اصلا بچه از اتاقش نمیاد بیرون

نور و عشق الهی جاریست✨

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای دقیقا شوهرخاله ی منم اینطوریه،ولی برعکس خالم خیلی طرفشه با اینکه کل فامیل میدونن داره بهش خیانت ...

💔

زنانی که کتاب میخوانند برای جامعه ی مردسالار خطرناکند زیرا انها میتوانند با مطالعه دنیایی بهتر تصور و برای به وجود اوردنش مبارزه کنند✨️🍁