2777
2789
خوب عزیزم ریز جزئیات زندگیت رو براشون تعریف نکنسوالی هم پرسیدن دقیق جواب نده کلی جواب بده

واقعا نمیدونم یه کسی ۱۰ بار شده یچیزیو ازم میپرسه

خودشم نمیپرسه ها به خواهرش میگه ازم بپرسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجور آدما  دشمنت هستن

پیشنهاد‌میکنم بخونیدش قشنگه 🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸حجاب، نشانه‌ای از عزت و کرامت است که در دنیای پر زرق و برق، به انسان اصالت می‌بخشد ، حجاب احترام به خود و دیگران را نشان می دهد ،حجاب نه محدودیت، بلکه آزادی است؛ آزادی در انتخاب و احترام به خود ،حجاب، سپری است در برابر هرگونه بی‌احترامی و نگاه‌های سطحی ،حجاب، به معنای احترام به خود است ، حجاب پوشش انسانیت و برهنگی نماد حیوانات است ،هر زن با حجاب، داستانی از ایمان و شخصیت خود را روایت می‌کند ،حجاب موجب عزت و احترام بیشتر به زن در جامعه می شود، (حجاب حفظ کرامت و شخصیت زن در جامعه است)🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸

واقعا نمیدونم یه کسی ۱۰ بار شده یچیزیو ازم میپرسهخودشم نمیپرسه ها به خواهرش میگه ازم بپرسه

ما هم یه همسایه داشتیم یه سوالی که داشت هم از پدر میپرسید هم از مادرم و هم از من (من و دخترش اون موقع یه جا کلاس زبان میرفتیم) 

دیگه مامانم میگفت اینا خودشون چون زیاد دروغ میگن فکر میکنن ما هم همینطوریم میپرسن که مثلا ضایعمون کنن:/

بیخیال عزیزم دنیای خدا بزرگه همه جور ادمی هم هست اگر سوالشون خیلی شخصیه بگو تمایلی به جواب دادن ندارم یا بحث رو عوض کن و  یا اینکه اگر ممکنه یه جواب کلی بهش بده

اینجور آدما دشمنت هستن

فکر کنم همه دشمنمم پس

یه سریا حس میکنم براشون مهمه ولی یه چیزیو شاید از زیر زبونم بکشن بیرون یا کلا دوسه بار بپرسن

ولی این طرف ۱۰ بار شده میپرسه یه چیزی اصلااا بهش مربوط نیست

ما هم یه همسایه داشتیم یه سوالی که داشت هم از پدر میپرسید هم از مادرم و هم از من (من و دخترش اون موق ...

اوهوووممم

دیقا خانواده عمو منم خیلیییی دروغ میگن  و اینجوری ک تو گفتی هستند چون خودشون زیاد دروغ میگن

سوال یکم شخصیه من بدم نمیاد کسی بپرسه ولی ایشون دیگه بیش از حد داره میپرسه