2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم دوست ندارم برم تیکه و اینا در کار نیست. اما حسش منفیه هی چیزای بد تعریف میکنه.ولی خب نمیشه نرفت ...

چه چیزایی تعریف می‌کنه ؟

من حاضرم از خاطرات بد یا تجربیات بدش حرف بزنه ولی منو تحقیر نکنه جلو. بقیه 

چه چیزایی تعریف می‌کنه ؟من حاضرم از خاطرات بد یا تجربیات بدش حرف بزنه ولی منو تحقیر نکنه جلو. بقیه

مثلا من الان باردارم

تمام مرگ و میرهای نوزاد و مادرهایی که اطرافش اتفاق افتاده یا بدترین بارداریها و وحشتناکترین زایمانها را میگه

یه مشت دوست فضولم داره هی از اونا میگه مثلا دوستام میگند اسم بچه چیه چرا اسم نداره و…

آره دقیقا تو حرف زدن نادانهتو هم نگذار تحقیرامه باهات حرف بزنند یا تیکه بندازندچی میگند؟ تو هم یه جو ...

مثلاً جلوی اون یکی عروس میگه ما تو رو با زحمت به دست آوردیم چون مشکل  داشت با فامیلاشون و اونا تهدیدشون کرده بودن  و خانواده شوهرم چند بار رفتن خواستگاریش  ولی من  روز خواستگاری سریع جواب دادم خیلی از کارم پشیمونم

آره دقیقا تو حرف زدن نادانهتو هم نگذار تحقیرامه باهات حرف بزنند یا تیکه بندازندچی میگند؟ تو هم یه جو ...

یا موقع خداحافظی جوابمو نمیده یا شاباشای روز عروسی برادر شوهرمو ازم گرفت داد به اون یکی جاریم 

خوشبحالتون میتونین نرین.برا من تو یه ساختمونه روانی سرصبح اومده فحش رو فحش که گلهای منو چیدین . اه کاش بمیرم دیگه راحت شم از دستش

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
دیگه دلم سیاه شده ازشون

ول کنبی خیال  فکر کن یه ساعت رفتی یه جایی تمرین صبر کنی. زیادم باهاشون همکلام نشو لبخند زیاد بزن و سوال کردن کوتاه جواب بده و سرت رو گرم یه کار کن مثلا سالاد درست کن اما یه ساعتی طولش بده که کار به کارت نداشته باشن

مادرشوهر منم همینه فرق میذاره تیکه میندازه اوایل مثل مرگ بود برم خونه اشون الان سعی می کنم سخت نگیرم که سخت نگذره بالاخره باید بری نمیشه نری که 

هیچ رنجی بالاتر از این نیست که خوشبختی رو نداشته باشید که میتونستید داشته باشید!