الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
موقع رقص بهت دادن؟کاش نمی دادی یا حداقل می گفتی بگیر گدا خانم😊
نمیدونستم منه خنگ فک کردم چون دستم پره میگیره بعدا بهم پس میده تازه شوهرمم حرفمو باور نکرد تا برادر شوهرم پولا رو داد به شوهرم گفت این مال زنته مادرموم از دستش گرفت
خوشبحالتون میتونین نرین.برا من تو یه ساختمونه روانی سرصبح اومده فحش رو فحش که گلهای منو چیدین . اه ک ...
ی جاری دارم تو ساختمون پدرشوهر یه واحد خالی دارن ما هم مستاجریم میگن بیاید اینجا ولی ته دلم راضی نمیشه میدونم برم انتظار داره همش سر بزنم و درخدمت باشم
وای نه نریااا بخدا من راضیم مستاجر بودم ولی اینجا نبودم .من همه کاراشو میکردم آخر بهم میگفت دزد.
بارها گفتیم نمیایم ولی سالی چند بار میگن دیگه اجاره و رهن نمیدید.ولی زیاد شنیدم پشت سر جاریم به دختراش میگه نمیاد پایین یبار یه جارو تو پله ها نمیزن حیاط رو نمیشوره و.....این انتظار داره صبح ب صبح یکی به ناهارشو جور کن جارو بزن خونه اش رو
بارها گفتیم نمیایم ولی سالی چند بار میگن دیگه اجاره و رهن نمیدید.ولی زیاد شنیدم پشت سر جاریم به دخت ...
خب دیگه اون دلش خدمتکار میخواد .ببین مثلا من میرم خونه خواهرم چند روز میمونم ولی اونکه اومد اینجا انقد عفریته اخم و تخم کرد به زور یه شب موند و پاشد رفت.بهشم بگی میگه وا مگه من چی کار کردم
یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟ گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین