یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچ ربطی نداره . وقتی بچه انستا میره اونجا کسی محتوای ادبی نمیزارن که همشون بخاطر داشتن بازدید زیاد دست به هنجارشکنی هایی اخلاقی نیزنن و بدونوسانسور محتوایی قرار نیدن که بجه هارو بدآموزی نیکنن البته این برمیگرده به سالها قبل که روال شده و کسی هم جلوشو نگرفته. و تاوانشو بجه هایی زیر ۱۷ سالمون میپردازن..
خانواده هرچقدرم بخاد خوب تربیت کنه دورهم جمع میشن و...
همش خانوادست،من خیلی از این جمعا دیدم گاهی ناخواسته توشون قرار گرفتم چیزی که فهمیدم فقط تربیت خانوادگیه که بچه رو میسازه،من خودم چند بار که قرار گرفتم دلم میخواست بالا بیارم از حرفاشون
عزیزم میفهمم چی میگی،ولی اینستا یک الگوریتمی داره که بچه اگه بره سمت چیزای خوب تو همین اینستاگرام ببینه یا سرچ کنه اینستا هم سعی میکنه از همون مطالب نشون بده،همچین یه قسمت کنترل والدین هم داره،من خودم یادمه کلاس هفتم یواشکی اینستا نصب کردم ولی چون خونه ی ما جرم بود باید همیشه میرفتم یه گوشه ای برنامه رو باز میکردم میرفتم تو فیلمای اشپزیش