2777
2789
عنوان

پسرا بیاین

726 بازدید | 120 پست

به نظرتون زنی که محبت میکنه،احترام میزاره،دروغ نمیگه،خیانت نمیکنه،آشپزی هم خوبه،حجابش هم خوبه،هیکل و قیافه اش هم خوبه،آرایش نمیکنه،قانعه،انرژی مثبته،تازه باردار هم هست🙄،یعنی مثلا فک کنین داره براتون بچه هم میاره،این زنو باید غذاب داد،یا قدرشو دونست؟!

خدایی تو کف این زن و زندگی نیستین خیلیاتون؟!

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دخترم و مجرد... ببین بنظر زیاد. لی لی ب لالاش نزار. هوا برش میداره مخصوصا اگه جنبه محبت نداشته ...

آره درسته باشه.

ولی خب زن محبت و توجه میخواد‌. زنی که نمیخواد از یکی دیگه اینارو بگیره،واقعا عذاب میکشه.😔

۱۰:۳۰ تا ۱۲:۰۰         ۱۴:۰۰ تا ۱۵:۰۰

من دخترم و مجرد... ببین بنظر زیاد. لی لی ب لالاش نزار. هوا برش میداره مخصوصا اگه جنبه محبت نداشته ...

اونجور خونه میشه میدون جنگ .خونه محل ارامشه فرقی نداره دوطرف باید کاری کنن ارامش برقرار شه نه سروکله زدن