2789
عزیزم میخواستم طبع بدنم رو بشناسم واگه مشکلی هست رفع کنمخیلی عصبی و زود جوش شدم

بله عزیزم حتما

درخدمتم

ان شالله ک بتونم کمکتون کنم

روبیکا دارین؟؟؟

براتون تایم مشاوره بذارم

مشاوره مون تلفنی هستش و 20دقیقه زمان میبره

و رایگانه

درتایمی ک شما اوکی باشین فردا درخدمتم

بله عزیزم حتمادرخدمتمان شالله ک بتونم کمکتون کنمروبیکا دارین؟؟؟براتون تایم مشاوره بذارممشاوره مون تل ...

روبیکا ندارم عزیزم.واتس اپ تلگرام ایتا سروش 

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

از دو روز قبل از چرخه قاعدگی، ۱۰۰۰ میلی گرم شوید را به مدت ۵ روز مصرف کنید.مصرف ۱۰۰۰ میلی گرم شوید ب ...

من متاسفانه پریودیم دقیق نیست 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
خارش و قلقلک وسط کف پاها حکایت از اختلالات گوارش در معده و روده دارد .✳️خارش و سوزش و حالت قلقلکی دا ...

کنار پا و روی پا مشکل دارم. 

امضای خدا پای همه ی آرزوهاتون😍https://uupload.ir/

باید بااصول پیش بریداول مشاوره و مزاج شناسی و بعدش مناسب با مزاجتون گیاها و روغن هایی تجویز میشه ک ر ...

فکر میکنم رحمم سرد شده 

ترشحات روشن و کم رنگ 

حجم پریودیم هم کمتر شده 

سونو و ازمایشم دادم مشکلی نداشتم 

در حال حاضر دوسین میخورم ناشتا و ورزش میکنم و اب زیاد میخورم 

احساس میکنم یک ذره بهتر شدم 

کلا زود جوش هستم...اما این اواخر خیلی بدتر بدتر شدم ودارم میشم..کارمم درمانی هست هرچیز کویچیکی از مر ...

ببین عزیزم یسری علائم هست که میشه تاحدودی حدس بزنی طبعت چیه اگه کلا از اول اینجوری بودی و الان تشدید شده ممکنه طبعت صفرا باشه کسیکه صفراویه معمولا لاغرن پوست شون تیره تره یا سبزه یا گندمی سفید نیستن معمولا و معمولا تند تند حرف میزنن پرکارن خیلی سریع کارشونو انجام میدن اگه یکی یکم یه کاریو طول بده زود حوصله شون سر میره گرمایی ن گرمشون بش عصبی میشن خوابشون کمتره بدنشون خشک تره اگه از اول اینجوری بودی و الان بدتر شده طبیعیه بخاطر گرمای هواست خودت باید حواست به خودت باشه عرق کاسنی روزی 1 استکان بخور شربت خاکشیر و آبلیمو و تخم شربتی خیلی عالیه همیشه همراهت شربت ببر هیچوقت خودتو گرسنه نزار هر چندوقت حتما یچیز بخور الان که هوا گرمه اصلا ادویه های گرم تو غذات استفاده نکن سعی کن غذای سرد و خنک بیشتر بخوری مثل آبدوغ خیار یا اش دوغ 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
ببین عزیزم یسری علائم هست که میشه تاحدودی حدس بزنی طبعت چیه اگه کلا از اول اینجوری بودی و الان تشدید ...

گلی بیشتر این علایم رو‌دارم..نه کلا چند وقت  سرما گرما همینم

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم

گلی بیشتر این علایم رو‌دارم..نه کلا چند وقت سرما گرما همینم

احتمال اینکه صفرا باشی خیلی زیاده اینا رو رعایت کن ان شاء بهتر میشی اعصابت آروم میشه