2789
عنوان

اینقدر قیمت کلاس زبان به نظرتون اوکیه

| مشاهده متن کامل بحث + 1 بازدید | 28 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگر واقعا از صفر به حد آیلتس برسونه نه زیاد نیست، ولی مساله اینجاست که آیا میرسی از صفر به آیلتس با ...

روش تدریسشون اینجوریه که خودت باید خیلی کار کنی انگار یه بچه دو ساله هستی که با شنیدن حرفای اطرافیان میخوای زبان یاد بگیری...من این روشو خیلی بهتر میدونم از هر روشی...

اگه امضامو میخونی مهربانترینم ممنون میشم برای شادی روح پدرم دعا کنی با قلب پاکت🖤🖤
نه کامل.. گروه بندی هستیم تک نفری نیست

اگه واقعا مطمئنی برات جواب میده شرکت کن

اما هزینش واقعا زیاده ۵۰ تومن نمیصرفهههه

فقط 49 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

عاشق..... دیگو، سید،یوجین، نیکلاس وایلد،باز لایتیر، رابین هود،رینبودش، فلاترشای،جینکس،کیتلین، وای، کورالین،اش لینکس،لوکا،کروئلا، ببری، افعی،تایلانگ،آنشرلی،گربه چکمه پوش، اما استون، الکساندر دوج،دوا کسل،زندایا،آنجلینا جولی، جینا گرشان، شین هه سان،کیم ته ری،لی مین هو و ∞تیکتو همینجوری گذاشتم💅

روش تدریسشون اینجوریه که خودت باید خیلی کار کنی انگار یه بچه دو ساله هستی که با شنیدن حرفای اطرافیان ...

اگه روشش واقعا جوریه که تورو وادار میکنه به یادگیری و تمرین خوبه، مخصوصا چون آنلاین هست ممکنه آدم تنبلیش بیاد بخواد کار کنه

نه منم چندجا معتبر قیمت کردم همینه ماهیانه بین ۳ تا ۴ میلیون میگیرن تا یک ساعت نیم هم تدریس میکنن

ای وای جدی🤕

اخه این مجازیم هست دیگه بدتر

عاشق♥ ایران♥ جانم♥ از ایران جان چیزی که خیلی متعجبم میکنه تاریخ دانش این سرزمینه.... دانشمندایی مثل ابن سینا ابوریحان بیرونی.... عبید جوزجانی که شاگرد ابن سینا هست زندگی نامه ای از ابوعلی سینا روایت میکنه خلاصش اینه ابن سینا قبل از ده سالگی علم آموختن و شروع میکنه تا ده سالگی زبان زد شهر میشه به طوری که به عنوان یکی از عالمان شهر شناخته میشه و تو شونزده سالگی بیشتر علوم روزگار خودشو بلد بوده مثل منطق، فقه، فلسفه، ریاضیات و طب همون سن هم یه کتاب مینویسه به اسم قانون که نه تنها اون زمان برای اموزش پزشکی درجه اول دانشگاهای اسیایی و اروپایی بوده (دقیقا همون موقع ای که تو فرانسه جمله حواست باشه خیس نشی متداول بود😉😂) بلکه الانم بخشی از کتابش تدریس میشه... واقعا چطوری ادم میتونه تو شونزده سالگی به این درجه از دانش برسههه؟؟ البته خود ابوعلی سینا تو فلسفش به این سوال جواب داده و یه جاهایی به عقل بالمستفاد هم اشاره میکنه انگاری الهام میشده معلومات بهش البته تو این سن کم و این همه دانش داشتن بعید هم نیست... راستش اصلا آدم مذهبی ای نیستم منتها این دانشمندا ایرانی در دوران بعد از اسلام ایران خیلی نظرمو به اسلام جلب کردن یه دوره از زندگی که صرفا بر حسب وظیفه (مجبوری🫠) زندگی نامه چند تاییشون رو خوندم (نمونش همین ابن سینا) به این نتیجه رسیدم حتما یه حقانیت بالاتر از جسم ماده وجود داره،، اصلا موافق انفعال و دنباله رو بودن نیستم اما یکی از نشونه هاش(نشونه وجود یه بینهایت برتر) همین دانشمندای اسلامی تاریخمونن که با علم همه چیز تمومشون پا تو مسیر این معنویت گذاشتن..

حتما برین آموزش زبان ،و قیمت این آموزشگاه هم خوب گفته بهتون

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

اگر واقعا از صفر به حد آیلتس برسونه نه زیاد نیست، ولی مساله اینجاست که آیا میرسی از صفر به آیلتس با ...

همیچین چیزی اصلا امکان نداره به نفر که یادگیری زبان شروع کرده حداقل یکسال زمان میبره برسه به سطح متوسط سطوح پیشرفته بالای چهار با پنج سال. من خودمو دارم میکشم تموم سطوحم به سی وان برسه کامل نرسیده

29 درصد از سال 2026 گذشت و ما تو 28 درصد از سال 2026 اینترنت نداشتیم...

اگه خصوصیه که خب فکر کنم میشه حدود ۱۴۰ جلسه که خب این قیمت طبیعیه

ولی اگه گروهیه، من یک و نیم سال پیش هر ترم که حدودا سه ماهه رو حدود ۶ تومن میدادم، نمیدونم الان چقدره

Not my circus, not my monkeys. But I definitely know the clowns