2789
سلام عزیزم وقتی پریود شدم خون سیاهی ازم خارج میشد و شش روزه پاک شدم راستی زودتر از موعودم پریود شدم ...

رحمت ب شدت سرد شده و نیاز به پاکسازی رحمت از اخلاط رسوب شده داره گلم نیاز ب پاکسازی رحم دارین  دستور روغنمالی رحم رو هم براتون میذارم هرشب انجام بده

🔴روغنمالی سندروم قاعدگی🔴 

با چند قطره روغن *نارگیل* یا روغن *رازیانه* زیر دل (قسمت رحم) سمت راست و چپ زیر دل (قسمت تخمدان) و کشاله های ران را ماساژ دهید. 

🔺نکته: 

روغن زیاد نزنید، در حدی که دست شما روی پوست حرکت کند. 

⛔️در غیر زمان پریودی این ماساژ را انجام دهید. 

به هیچ عنوان زمان پریودی انجام ندهید⛔️

من خونریزیم بعد پریود ادامه دار میشه لکه بینی هم دارم و اینکه کمرم ب شدت درد میکنه چیکارکنم😭

این دستور انجام بده

🔴روغنمالی سندروم قاعدگی🔴

با چند قطره روغن *نارگیل* یا روغن *رازیانه* زیر دل (قسمت رحم) سمت راست و چپ زیر دل (قسمت تخمدان) و کشاله های ران را ماساژ دهید.

🔺نکته:

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای افزایش میل جنسی خانم چی توصیه میشه

دمنوچهر شکوفه سنجد عالیه

و دمنوش رازیانه

ولی گیاه رو نباید سرخود مصرف کنید 

باید ی مشاوره بشین ک مزاجش ونیم برسی بشه بعدش خودمون تجویز کنیم و با ی دوره مشکل سردمزاجیتون رفع میشه

سلام عزیز.اول اینکه از کجا بدونیم طبعمون چیه؟دوم می خوام رحمم رو گرم کنم چیکار کنم.اصلا علاعم رحم گر ...

ب راحتی و با یه مشاوره و مزاج شناسی باما میتونی مزاجت رو بفهمی

هزینه ای هم نداره 

و اینکه برای چی میخایی رحمت رو گرم کنی؟؟

شاید رحمت اوکیه؟؟

باید چکاب شی تابررسی کنم و بهت بگم 

سلام عزیزدلم وقتت بخیرچندوقته اقدامی؟؟؟تابه حالا با طب سنتی اقدام کردی برای درمان؟؟چون زودترنتیجه می ...

برای غلبه سودا چی راهکار داری؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
چجوری پاکسازی رحم انجام بدیم

باید بااصول پیش برید

اول مشاوره و مزاج شناسی و بعدش مناسب با مزاجتون گیاها و روغن هایی تجویز میشه ک رحمتون پاکسازی میشه

مشکل اصلیتون چیه؟؟ 

ب راحتی و با یه مشاوره و مزاج شناسی باما میتونی مزاجت رو بفهمیهزینه ای هم نداره و اینکه برای چی میخا ...

برای درد زیاد و شدید هنگام پریودی چه راهکاری داری؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕
سلام گلم غلبه سودا دارین؟؟قبلا مزاج شناسی شدین؟؟علائم تون چیه؟؟

بله هم خودم هم همسرم من پایه سودا هستم همسرم پایه صفرا ولی هردو غلبه سودا داریم همسرم اصلا شبا نمیتونه بخوابه همش فکر و خیال میکنه مخصوصا اگه بخواد کاره مهمی بکنه مثلا ماشین بخوایم بخریم تا 1 هفته شب و روز خوابش نمی‌بره عصبی میشه رو من خالی میکنه 😐🤦‍♀️

سلام والا موندم کجا سوالموبپرسم 

من مجردم ۷ام باید پریودبشم ولی تنبلی و کیست داشتم 

دیروز موقع سرویس رفتن روی لباس زیرم ترشح قهوه ایی دیدم گفتم حتما میخوام پریود بشم اما بعدش ویگه چیزی نیومد شما میدونبن دلیلشو؟

تاپیکا برای دوتا دوست صمیمیه برای یک نفر نیست❤️

برای درد زیاد و شدید هنگام پریودی چه راهکاری داری؟!

از دو روز قبل از چرخه قاعدگی، ۱۰۰۰ میلی گرم شوید را به مدت ۵ روز مصرف کنید.
مصرف ۱۰۰۰ میلی گرم شوید به اندازه مفنامیک اسید که یک داروی بدون نسخه برای تسکین درد قاعدگی است موثر می باشد

این دستور انجام بده

🔴روغنمالی سندروم قاعدگی🔴 

🔺نکته: 

بسیاری از خانمها مجموعه علائمی را در روزهای پیش از قاعدگی تجربه می کنند مانند درد شکم. درد کمر. تهوع . تغییرات خلقی و سردرد

نکته جالب اینجاست که اغلب خانمها پذیرفته اند که #سندرم پیش از قاعدگی بخشی از طبیعت بدن هست و باید هرماه منتظر عبورش بود ! در حالیکه اینطور نیست. با اصلاح مزاج رحم این علائم به شدت کاهش پیدا می کند و در مواردی کامل رفع می شود.

عزیزم میخواستم طبع بدنم رو بشناسم واگه مشکلی هست رفع کنمخیلی عصبی و زود جوش شدم

قبلا هم اینطوری بودی یا تازگی اینجوری شدی؟! 

قبلا هم اینطوری بودی یا تازگی اینجوری شدی؟!

کلا زود جوش هستم...اما این اواخر خیلی بدتر بدتر شدم ودارم میشم..کارمم درمانی هست هرچیز کویچیکی از مریضا رو مخمه...حرفای چرت بی معنی خیلی عصبیم میکنه...زود ازکوره درمیرم...نباید اینطور باشم...یااانقد سریع

خدایاااا کمکم کن زندگی آیندم رو به خوبی بسازم