2789
عنوان

دخترای نوجوان

244 بازدید | 39 پست

سلام دوستان من برادری دارم ه شهرستان کار میکنه و از همسرش جدا شده دو تا دختر داره یکی ۱۳ سال و یکی ۱۴ سال و با ما زندگی میکننداون یکی برادرم که همه کاره زندگی ماست و حالا حالا برادرم اجازه نمیده که این دوتا دختر برن مدرسه میگه که این دوتا دختر میرن ول میچرخن کوچه گردی میکنند پدرشون یگه بزار بچهها برن مدرسه اما داداشم میگه به فکر آبروی ما باش دختراتو لوس نکن الا شما میگین چیکار کنیم و واقعاً دخترا بعد مدرسه میرن خرید میرن خرید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

پشت کدام کوه زندگی میکنید؟ الان ک مدرسه ای نیست

دوتا کلاس هنری زبانی ورزشی بنوسید

باهاشون برید بیاید

کنترل کنید ولی محدود نه!

داداشت بهتره خودشو مدیون دوتا بچه ک نه پدر بالاسرشون نه مادر نکنخ

💕

نه وا پول ندید تا نرن خرید بعدم برید دنبالشون

ببینید ساعت تعطیلی مدرسه کی هست

یک بار ببرید بیارید ببینید کی میرسند خونه اگه دیرتر اومدن دعواشون کنید و ببینید کجا بودن اینهمه دارن میرن مدرسه!!!!

این مدعیان در طلبش بیخبرانند! آن را که خبر شد خبری باز نیامد

🤣نه خواهر

افکارش ولی به اونا نزدیکه😐

آینده اون بچه ها رو بخاطر داداشت خراب نکنیییی

🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂

خانوادگی برید روانپزشک

🍓🧚🏻|با ادمای بیشعور و طلبکار و عقب مونده و قربانی کودک همسری حرفی ندارم و جوابشونو نمیدم،پس ریپ نزنید که جوابی دریافت نمیکنید.💅🏻

شما تحصیلات دارید مابقی اعضای خانواده چطور ؟

بنظرم همگی با هم هماهنگ باشید و به گفته های جاهلانه بردارتون بها ندید

حق الناس هست گناه دارند اون طفل معصوم ها

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍