2777
2789
عنوان

تروماي كودكي همسرم🥲

189 بازدید | 22 پست

يكماهه عقدم 

ب صورت سنتي باهم اشنا شديم 

خداروشكر اخلاقش خيلي خوبه 

رفتارش خوبه دستو دلبازه مهربونه و بشدت حامي 

اما ي سري چيزارو متوجه شدم مثلا وقتي ازش ناراحتم اون هم از اينكه ناراحتم كرده حالش بد ميشه و مياد چندباري معذرت خواهي ميكنه و حتي گريه ميكنه

ولي وقتي ناراحت ميشه هيچ صحبتي نميكنه فاصله ميگيره و بعد دوباره برميگرده شوخي ميكنه انگار هيچ اتفاقي نيوفتاده 

از جروبحث فراريه ب طوري كه اگه بخواي راجب مسئله ايي باهاش صحبت كني فكر ميكنه داري باهاش بحث ميكني  واكنش بدي نشون نميده ميگه كلا بحث نكنيم هركاري بخواي ميكنم

دوست نداره كسي ازش ناراحت بشه حتي اگ حق باخودشه كوتاه مياد اجازه ميده بقيه از اين رفتارش سوء استفاده كنن 

الان مدت كميه ك خيلي بهم وابسته شده و در طول روز كم كمش چهارساعت زنگ ميزنه حرف ميزنه باهام شوخي ميكنه و سر به سرم ميزاره اخر صحبتاش ازم معذرت خواهي ميكنه ي وقت از شوخياش ناراحت نشده باشم

اين مسائل رو اكثرا ب نفع خودشون ميبينن اما من دلم نميخواد ك شخصيتش شكننده باشه الان ازش خواستم بريم مشاوره و خواستم باهم بريم  اما گفت ما مشكلي نداريم بخوايم بريم اگه بخوام راجب چيزي صحبت كنم بايد خيلي ساده بيان كنم ك متوجه بشه منظورم چيه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

1. رفتارهای عاطفی متفاوت: وقتی تو ناراحتی، اون خیلی حساس می‌شه و معذرت می‌خواد، ولی وقتی خودش ناراحته، بیشتر فاصله می‌گیره و نمی‌تونه درباره‌اش حرف بزنه. این می‌تونه باعث احساس نابرابری و سردرگمی در رابطه بشه.
  2. ترس از بحث و اختلاف: اینکه از بحث کردن فراریه و فکر می‌کنه هر حرفی به معنی درگیریه، باعث می‌شه مسائل حل نشه و فقط روی هم تلنبار بشن.
  3. وابستگی زیاد و تماس مکرر: وابستگی زیاد به هم، مثلاً تماس طولانی و مکرر، می‌تونه فشار روانی به هر دو طرف بیاره و باعث خستگی یا کاهش فضای شخصی بشه.
  4. عدم تمایل به مشاوره: اینکه حاضر نیست با تو مشاوره بره، می‌تونه نشون‌دهنده‌ی این باشه که شاید هنوز به مشکل‌ها یا راه‌حل‌های ساختارمند باور نداره یا از تغییر می‌ترسه.

پیشنهادهای من:

• صبور باش و فضای امن بساز: سعی کن بهش بفهمونی که می‌خوای کنار هم مشکلاتتون رو حل کنید، نه اینکه قضاوت کنی یا بحث کنی.
  • گفتگو رو ساده و واضح نگه دار: چون گفت خودش بهتر با جملات ساده ارتباط می‌گیره، سعی کن احساسات و نیازهات رو به زبون خیلی ساده و مستقیم بگی.
  • مرزهای شخصی رو حفظ کن: وابستگی خیلی زیاد می‌تونه فشار بیاره، پس بهتره هر دو فضای شخصی و زمانی برای خودتون داشته باشید.
  • مشاوره فردی یا زوجی رو پیشنهاد بده دوباره، اما با زمان‌بندی مناسب: مثلاً بگو این یک فرصت برای هر دو تون هست که بدون فشار حرف بزنید و رابطه رو قوی‌تر کنید.
  • بهش بگو که دوست داری شخصیت قوی و مستقل‌تری داشته باشه: بدون اینکه بهش برچسب بزنی، از زاویه‌ی حمایت و کمک به رشد صحبت کن.

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

رفتارهای عاطفی متفاوت: وقتی تو ناراحتی، اون خیلی حساس می‌شه و معذرت می‌خواد، ولی وقتی خودش ناراحته، ...

از چت جی پی تی پرسیدم اینو نوشت 

من شایستگی خواسته هایم را دارم 🌱                                    

نه ناراحتيم از اينه ك دربرابره بقيه هم كوتاه مياد

حالا بازم خوبه این طوری .مردا در مقابل همه کوتاه میان الا همسرشون 

حالا بازم میتونی اگه نیومد خودت بری از مشاور بپرسی 

آنقدر مشکلات تو زندگی هست که بعدا اینا در مقابلش هیچه