2777
2789
عنوان

تروماي كودكي همسرم🥲

| مشاهده متن کامل بحث + 189 بازدید | 22 پست

این که نمیتونه بحث کنه یه مشکل عمیقه . ریشه داره توی بد بودن پدر . از اینا که میزنن فحش میدن اخلاق سگی دارن 

لایک نکن جون اقدس الویه /تیکر اتمام دوازدهمه کاربری ۱۴۰۱ تعلیقی ۳ بار هر کی دیدی نوشته کاربری دست دو نفره❌️ بدون نوشته دست دو شخصیتم هست ✅️ یا اگه نوشته دست چند نفره❌️منظورش اینه لطفا به دروغ هایی که میبافم گیر ندید ✅️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میفهمم چی میگه چون خودم با این آدما در ارتباط بودم،حتما قبل عروسی هرجوری شده یه سر ببرش پیش یه مشاور خوب عزیزم،پس‌فردا هزارتا مشکل پیش میاد و اغلب مواقع اینجور افراد بقیه رو به خودشون ترجیح میدن،مثلا اگه خدایی نکرده طرف وضعیت مالیش خوب نباشه یکی ازش درخواست مالی داشته باشه شده از خودش میزنه به اون میده خودتونو در تنگنا قرار میده

این که نمیتونه بحث کنه یه مشکل عمیقه . ریشه داره توی بد بودن پدر . از اینا که میزنن فحش میدن اخلاق س ...

دقيقا

تو بچگي خيلي باهاش بدرفتاري شده و سركوب شده 

براهمين ترس داره كاري كنه ك نخوامش يا تركش كنم 

بااينكه من هميشه ميگم من كنارتم دوست دارم 

میفهمم چی میگه چون خودم با این آدما در ارتباط بودم،حتما قبل عروسی هرجوری شده یه سر ببرش پیش یه مشاور ...

تلاشمو ميكنم 

خودش حرف منو گوش ميده ولي دوست دارم خودشم صاحبت نظر باشه نميخوام سركوبش كنم يا اين حقو ازش بگيرم

دیگه ادامه نده.حیف زندگیته.کم کم خودت روش کار کن.هنوز یکماهه وارد زندگیت شده.صبور باش.

دارم روش كار ميكنم 

اما شرايط برام گنگه 

فضاي شخصي ندارم ك بتونم فكر كنم تنها باشم الان وسط تاپيك دوبار زنگ زد😂

ميخوام يكم تنها باشم ك درست فكر كنم چيكار كنم  چون دوسش دارم دلم نميخواد اذيت بشه