2777
2789

دوست پسرم جدیدا سرد شده

دیشب ۹:۳۰ بهش پیام دادم ک میخوام باهات تلفنی حرف بزنم جواب نداد

بعد ۱۱شب پیام دادم پیاممو گرفتی؟ یا خودت جواب نمیدی از عمد؟ چون من جاییم اینجا انتن نیس

تا الان جوابمو نداده!!! البته کلا این روزا دیر جواب میده

خب بلاخره من باید باهاش حرف بزنم یا ن؟ 

میخوام از پیجم بندازمش بیرون

نمیخوام یکطرفه خارج شم میخواستم توضیح بدم

یه سریا میگن کسی ک جواب نمیده کلا توضیح لازم ندیده ک جواب نمیده

اما خب من نظرم اینه ادم باید توضیح بده و توضیح بخواد

چیکار کنم

منو به یه صلوات مهمون می کنین؟ ❤️

رابطه دوست پسری همینه گل زیاد جدی نگیر یه روز هست یه روز نیست همین.تعهدی تو این جور رابطه ها نیست

خب اخه چیکار کنم🥲الان زورم میاد اینجوری رفتار کرده

نه میتونم تهاجمی رفتار کنم ن میتونم قبول کنم این وضعو

منو به یه صلوات مهمون می کنین؟ ❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نمیفهمم ۹۰٪ دخترا چرا اینجورین! عزیزم سیستم ذهنی مرد ها با ما فرق داره و اصلا پیچیده فکر نمیکنن!!!! ما زن ها اگه جواب ندیم صد تا دلیل داره.. میخوایم نازمون کشیده شه.. ناراحتیم.. بهونه میگیریم و ... ! اما مردی اگه جواب نمیده یعنی نمیخواد جواب بده و احتمالا سرش جای دیگه گرمه! با پیگیری فقط خودتون کوچیک میکنید.. مهم نیس رابطه چندین سالس یا چی. اما خیلی شیک و با وقار بکشید کنار و بزارید اون اقا از نبود شما دچار تعجب و نگرانی شه نه شما.. و اگرم بعدا اومد سمتتون ریلکس رفتار کنید انگار که نه انگار اما یکم سرد و مشغول زندگی خودتون باشید! اصولا اینجوری طولانی تایپ نمیکنم اما واقعا حرصم میگیره

خب اخه چیکار کنم🥲الان زورم میاد اینجوری رفتار کردهنه میتونم تهاجمی رفتار کنم ن میتونم قبول کنم این ...

کلا بی خیال باش و ولش کن چرا خودتو اذیت می‌کنی عزیزم .کلا ندیده بگیرش چون پسرا کلا ندیده میگرن دخترا رو تو این جور رابطه ها گلم میگم که شوهرت نیست که پس خودتو وقتتو تلف این جور پسرا نکن و تمومش کن زودتر با نادیده گرفتن همین.