2777
2789
عنوان

همه‌ می توانید در این تاپیک مشاور روانشناسی بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 97 پست
صلاح نیست مصرف کنید. بحث مطالعه نیاز به انگیزه و روان شاد داره. سعی کنید بفهمید در چه زمانی هایی بهت ...

راستش یه جور معتاد این قرص شدم تا مصرف نکنم نمی تونم بخونم تمرکز ندارم 

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐉' 

خودمو مدام مقایسه میکنمخیلی بیحال و بی انرژی ام درحالی که ازمایشام سالمه همگیدیگه حتی کافئین هم سرحا ...

از فضای مجازی دور بشید. فعالیت های مفید و لذت بخش زندگی را زیاد کنید. اگر اهل گوش کردن فایل هستید بگید تا مسیرش را بدهم برید گوش کنید تا بدونید که چطوری باید تغییر  ایجاد کنید.

روانشناس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تا حالا با روانشناس یا روانپزشک صحبت کردید که به نحوی کمکتون کنه گاهی وقت ها ذهنتون یک استراحتی بکنه ...

یهه چیزی هم هست که شاید بی‌ربط به نظر بیاد، ولی من خیلی وقتا یه‌دفعه همه‌ی شبکه‌های اجتماعیمو دیلیت می‌کنم، کامل و بدون برگشت. انگار یه نیازه برام.

راستش نه، چون از پایه با این نوع نگاه موافق نیستم. روانکاوی یا روان‌درمانی سنتی برای من بیشتر مثل یک ...

گاهی وقت ها کمبود یک عنصر یا آنزیم می تونه باعث خستگی هرچه بیشتر مغز بشه و شما با دریافت اون می تونید با این تیز بینی که دارید پیشرفت های چشمگیری داشته باشید. افرادی که مثل شما اینقدر دقیق و عمیق هستند مواد مصرفی مغزشون بیشتر از بقیه است و ممکنه غذای روزانه کافی نباشه و نیاز باشه مکمل های هم‌مصرف کنند که این توی تخصص و دروس روانپزشکی هست. اگر بهشون مراجعه کنید و مشورت کنید باعث میشه این تیز بینی را همراه با استراحت و تغذیه کافی مغز داشته باشید.

روانشناس

چند وقته شروع کردید به مصرف؟ چی مطالعه می کنید؟

دو ماه هست / برای کنکور البته دهم هستم ولی خوب هدفی دارم برای رسیدنش باید واقعا خیلی خوند

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓‌.‌.اِصالَتَم اِفتخارمه' 𝑻𝑶𝑹𝑲❤️‍🔥🤟🏻🐉' 

گاهی وقت ها کمبود یک عنصر یا آنزیم می تونه باعث خستگی هرچه بیشتر مغز بشه و شما با دریافت اون می تونی ...

ممنون از توضیحتون، کاملاً متوجه شدم. ولی واقعیت اینه که روانپزشکی و روانکاوی برام کار نمی‌کنن، چون ذهنم رو به‌هم می‌ریزن و اون ویژگی‌هایی که به‌نظرم یک دارایی محسوب می‌شن رو ازم می‌گیرن. یعنی یسری ویتامین ها و داروها بجایی که مفید به نظر بیان ممکنه اختلال ایجاد کنند،ساعت خوابم خیلی افزایش پیدا کنه، من بیشتر از اینکه دنبال کاهش این تحلیل‌ها باشم، سعی می‌کنم باهاشون هماهنگ بشم. 

راستش وقتی با کسی که تو فاز روانکاوی کار می‌کنه صحبت می‌کنم، احساس می‌کنم دارم با ذهنش بازی می‌کنم. چون معمولاً زود متوجه می‌شم که از چه بعدی داره منو بررسی می‌کنه و جلوتر از روند تحلیلش حرکت می‌کنم، واسه همین کمتر حس واقعیِ درک شدن رو تجربه می‌کنم.

دو ماه هست / برای کنکور البته دهم هستم ولی خوب هدفی دارم برای رسیدنش باید واقعا خیلی خوند

ممکنه با مصرف این دارو اصلا به هدفتون نرسید. یا اگر برسید فقط رسیدید دیگه نمی تونید لذتش را ببرید. امیدوارم متوجه منظورم شده باشید. باید ترکش کنید و حوصله کنید تا عوارض ترکش تموم بشه. اگر دوماهه باید کم کم ترکش کنید. برای ادامه کار و بهبود شرایط تحصیلی و مطالعه از روانشناس کمک بگیرید. نه داروی در این سطح.

روانشناس

ممنون از توضیحتون، کاملاً متوجه شدم. ولی واقعیت اینه که روانپزشکی و روانکاوی برام کار نمی‌کنن، چون ذ ...

شما آماده یک‌پیشرفت بزرگ هستید اگر جلسات حضوری داشتیم حتما راهنماییتون می‌کردم و می‌گفتم اون مکمل ها چیست.افراد مثل شما در جامعه بسیار ارزشمند هستند. روانشناسان و روانپزشکان دوره های متخصص تقویت و کمک به این گونه ذهن ها را گذرانده اند. کدوم شهر تشریف دارید تا راهنماییتون کنم که با کمک گرفتن از تخصص دیگران خودتون را به‌پیشرفت برسونید.

روانشناس