2777
2789
عنوان

همه‌ می توانید در این تاپیک مشاور روانشناسی بگیرید

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 97 پست
شما آماده یک‌پیشرفت بزرگ هستید اگر جلسات حضوری داشتیم حتما راهنماییتون می‌کردم و می‌گفتم اون مکمل ها ...

برای بنده ارزش زیادی داره که همچین تفکری درباره ذهنیتم داشته باشید.

اگر ممکنه یک  راهنمایی جزئی بکنید ،چه نوع پیشرفتی؟ 

مشهد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای بنده ارزش زیادی داره که همچین تفکری درباره ذهنیتم داشته باشید.اگر ممکنه یک راهنمایی جزئی بکنید ...

مشهد یک همکار ماهر در این موضوع دارم که کمکتون می کنه . اگر چت پیام دادید بهتون شماره اش را می‌دهم.

روانشناس

ممکنه با مصرف این دارو اصلا به هدفتون نرسید. یا اگر برسید فقط رسیدید دیگه نمی تونید لذتش را ببرید. ا ...

ممنون بابت راهنماییتون سعی میکنم

هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان،  بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:)          https://daigo.ir/secret/21646061130                                                 🙃 لینک چت🙃                                       کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻‍♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻‍♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓

شوهرم سر چیزای کوچیک باهام بحث میکنه و قهر میکنه چیزای کوچیک رو بزرگ میکنه از کاه کوه میسازه. چیکارش ...

باید چند جلسه با یک مشاور تنها پیش برید بعد چند جلسه دونفری شرکت کنید. چیزای زیادی هست که اگر بدونید و یاد بگیرید زندگی مشترک خیلی راحت تر میشه.

روانشناس

سلام.توی موقعیت های استرس زا و یا حتی غیر از اون همیشه استرس و اضطراب دارم و فکرم مشغوله.دکتر قرص پو ...

تهران تشریف دارید بهتون بگم کجا برید. احتمالا نیازی به مغز و اعصاب نیست. با همون روانپزشک و درخواست کنار روانشناس بهبود پیدا می کنید.

روانشناس

برای کاهش استرس چیکارکنم؟هزار تا دکتر رفتم قرص خوردم تاثیر نداشتمعدم داغون شده بخاطر استرسده کیلو کا ...

چند وقته و چه داروهابی می خورید؟

شرایط زندگیتون چطوره؟

روانشناس

خیلی دلم ی بچه دیگه میخواد شرایط مالیمون بد نیست اما همسرم راضی نمیشه چطوری راضیش کنم؟

زوم کنید روی خواص وجود فرزند دوم برای رشد فرزند اول . برای تشکیل شدن یک خانواده واقعی. برای تنها نبودن بچه بعد از مرگ والدین.  و خیلی چیزهای دیگه ای که واقعا لازمه بچه ها حداقل دوتا باشند. چون واقعا دوست داشتن شما اولویت بالایی نداره. شما هم من دوست دارم کوتاه بیاید. و بیشتر در این مورد بی میل بشید. ولی بذارید پای خودش که اگر بچه اول نیاز داره بیارید. خیلی فکت وجود داره که می تونه بهشون ثابت کنه بچه یا هیچی یا حداقل دوتا.

روانشناس

فلوکستین و بنزودیازپین و اون یکیش یادم نیس شیش ماه خوردمشرایط زندگیم خوب نیست دائم تو تنش و اضطرابم

باید اول شرایط محیطی زندگی را بررسی کنیم. موارد اضطراب زا را کاهش بدیم‌بعد با روش پروتکل یکپارچه قرص هاتون را بذارید کنار و استرس را کاهش بدید.

روانشناس