ممکنه با مصرف این دارو اصلا به هدفتون نرسید. یا اگر برسید فقط رسیدید دیگه نمی تونید لذتش را ببرید. ا ...
ممنون بابت راهنماییتون سعی میکنم
هم فرشته اولا بولرم و هم شیطان، بستگیسی وار من ایشیخ لیخ اولاسان یا ججلیخ:) https://daigo.ir/secret/21646061130 🙃 لینک چت🙃 کنکوری ۱۴۰۷ 😍عاشق رشته تجربیم 😊 تلاش میکنم تا به هدفی که دارم برسم 🎀چه شب بیداری هایی که تحمل کردم و تحمل خواهم کرد😴 خدایا کمکم کنم منم قول میدم صدمو بزارم عاشقتم خداجونم 💓میام سایت به دوستام سر میزنم این تنها تفریح من در این روزاست 🙇🏻♀مهم آخرشه که شیرینه پس تحمل میکنم🙃یه بار شکست بدی خوردم ولی تونستم دوباره پاشم😊اخلاق و رفتارم تو سایت با واقعیتم خیلی فرق داره و در واقعیت خیلی آرومم و کم حرف🤷🏻♀ هر وقت خسته شم و ناراحت فقط گوش کردن آهنگ آرومم میکنه🥺یه دختر ترکم و به ترک بودنم افتخار میکنم.😍طرفدار تیم تراکتور هستم طرفدار تیم تراکتور بودن دلیه مهم نیست ببازیم یا ببریم چون که تراکتور همیشه برای ما قهرمانه💓
خیلی دلم ی بچه دیگه میخواد شرایط مالیمون بد نیست اما همسرم راضی نمیشه چطوری راضیش کنم؟
زوم کنید روی خواص وجود فرزند دوم برای رشد فرزند اول . برای تشکیل شدن یک خانواده واقعی. برای تنها نبودن بچه بعد از مرگ والدین. و خیلی چیزهای دیگه ای که واقعا لازمه بچه ها حداقل دوتا باشند. چون واقعا دوست داشتن شما اولویت بالایی نداره. شما هم من دوست دارم کوتاه بیاید. و بیشتر در این مورد بی میل بشید. ولی بذارید پای خودش که اگر بچه اول نیاز داره بیارید. خیلی فکت وجود داره که می تونه بهشون ثابت کنه بچه یا هیچی یا حداقل دوتا.