2777
2789
عنوان

دلم میخواد مرغداری بزنم

190 بازدید | 18 پست

شوهرم کارمند ساده اس تو شرکت خصوصی واقعا درآمدها نمیرسه به هزینه ها 

یه زمین دارم من به شوهرم گقتم بیا مرغداری بزنیم این دوره زمونه که مردم نمیتونن گوشت بخوره مرغ میخورن حدااقل حدااقلش میدونی فروشش خوبه خانوادم میگن ریسک داره مرغ تلفات داره و این حرفا ولی واقعا بازار خرابه فقط چیزایی بازارش خوبه که نیاز مردم باشه

بنظرتون از کجا پیگیری شو کنم؟؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شتر مرغ بزنید بهتره

💜مجنون مایکل 💜زمانی که شروع به شکستن رکوردها کردم. زمانی که رکوردهای الویس پریسلی و بیتلز را شکستم، زمانی که آلبومم به پرفورش‌ترین آلبوم تمام تاریخ تبدیل شد؛ همون زمان بود که آن‌ها من را خل خطاب کردند. آن‌ها مرا هم‌جنس‌باز خطاب کردند. آن‌ها مرا بچه‌باز خواندند. گفتند پوستم را سفید کردم. آن‌ها هر کاری کردند تا مردم را مقابل من قرار بدهند

یاد فیلم رحمان ۱۴۰۰ افتادم،که میگفت برق رفت همه مرغا مردن بابام ورشکست شد!کاری که تو این مملکت سرو کارش با آب و برق باشه تهش ضرره😬 

حالا اینکه شوخی بود،ولی حتما همه جوانب رو بسنج،یه برآورد کن ببین چقدر هزینه تجهیزاتت میشه و باقی داستانا....انشالا که خیر باشه