2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین

152 بازدید | 10 پست

یه لحظه وقتتون رو به من هدیه بدین و اینو بخونین

من یه دوست دارم که همیشه بهش گفتم تنها و صمیمی ترین دوست منه اونم همیشه میگه اوکی. 

همیشه براش صدمو گذاشتم. شب قبل کنکورمون با اینکه هر دو خیلی استرس داشتیم نشستیم باهم حرف زدیم 

همش بهش گفتم بهش باور دارم

وقتی از کنکور اومده بود بهش دلداری دادم

یه مدت پیش یه چیزی از من خواست.(من به شدت به خریدن یه چیزی علاقه دارم و تعداد زیادی ازش رو دارم اونم گفت واسه منم بخر منم با کلی ذوق اوکی دادم) 

من رفتم براش خریدم و با کلی ذوق گفتم که آدرس و اینا بده پست کنم گفت شوخی کردم و اینا منم گفتم نه جدیم

و یه چیزی بگم من ذره ای بابت هیچ کدوم از کارهایی که براش کردم احساس سخاوت و بزرگی نمیکنم چون وظیفم بوده. چون دوستم بوده خب؟؟

بعد اون روز گفت حالم خوب نیست و اینا نمیخوام کسی رو ناراحت کنم

الان دقیقا چهار روزه هیچ پیام منو جواب نمیده چه پیامک چه دایرکت اینستا چه تلگرام و جالبش اینه جواب پیامامو نمیده اما واسم ریلز میفرسته

من واقعا نمیدونم یعنی الان باید از دستش ناراحت بشم؟؟یا من حساس شدم الکی؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

شاید واقعا توضیحش براش سخته یکم تایم بده

منم همینو گفتم ولی خب من فقط ازش خواستم که واسم آدرس و اینا بفرسته پست کنم توی همون پیام هم گفتم اگه اوکی هستی (چون گفتم شاید پدر و مادرش راضی نباشن) ولی اصلا هیچی نگفت.

من حتی ازش پرسیدم فلان روز فلان ساعت هستی چون پست طول میکشه برات با پیک بفرستم اونم جواب نداده

بهش پیام بده دوباره بگو نگرانت شدم اگ اینبار جواب نداد بگو اوکی خودم متوجه شدم و خدافظی کن

ببین میدونم دارم اذیت میکنم ولی خب من کسی رو جز اون ندارم اگه ناراحتش کنم چی؟؟

اگه یهو ناراحت بشه بگه مگه نگفتم حالم خوب نیست ولم کن و اینا بعد یهو بگه دیکه دوستیمون تمومه من به معنای واقعی کلمه تنها میشم

ببین میدونم دارم اذیت میکنم ولی خب من کسی رو جز اون ندارم اگه ناراحتش کنم چی؟؟اگه یهو ناراحت بشه بگه ...

نقطه ضعف تنهاییتو نشون هر کی نده ، اگه واقعا این مدل آدمه ک نگرانی و خوبیتو بخواد این مدله جواب بده واقعا ارزش رفاقتتو داره؟ قدر و ارزشتو حفظ کن